پنج شنبه ٢٥ مرداد ١٣٩٧ - 

 
1 2
 
صفحه اصلي > اخبار 
منو اصلی
 


  چاپ        ارسال به دوست

دقت در انتخاب مواد غذایی سالم

اولین گام جهت مصرف غذای ایمن و سالم انتخاب مواد غذایی سالم است لذا ضروری ست هنگام خرید دقت بیتری در انتخاب مواد غذایی به خرج داد. لذا رعایت نکات زیر هنگام خرید مواد غذایی ضروری است:

-         مواد غذایی دارای بو و مزه غیر معمول خریداری نشود.

-         گوشت ها را جدا ازسایروسیله های خریداری شده در پلاستیک جداگانه قرار داده و به تاریخ انقضای آن حتما دقت شود حتی اگر از تاریخ انقضای آن باقی مانده اما ظاهر یا بوی غیر معمول دارد، باز هم خرید نکنید.   

-         مواد غذایی فاسد شدنی را ظرف مدت یک ساعت به خانه رسانده و در یخچال قرار دهید.

-         تخم مرغ ترک دار یا میوه ها ترک دار را خریداری ننمایید زیرا ممکن است برخی باکتری ها از راه ترکها به داخل میوه یا تخم مرغ راه یافته باشند.

-         محصولات لبنی و آب میوه های غیر پاستوریزه نخرید.  

-         لبنیات، آب میوه و تخم مرغ را از داخل یخچال فروشگاه خریداری کنید. 

-         هیچگاه غذایی را که با ظاهر غیر بهداشتی جایی گذاشته شده است، خریداری نکنید.

-         برچسب ماده غذایی را نیز به مانند سایر محصولات از نظر ساخت، اسم و آدرس کارخانه به دقت مطالعه نمایید.

-         از خرید محصولات غذایی با بسته بندی خراب خودداری نمایید.

هنگام خرید مواد غذایی کنسرو شده به موارد زیر دقت نمایید:

-         قوطی کنسروهایی با ظاهر برآمده سوراخ و زنگ زده می توانند بسیار خطر ناک باشند و حین خرید اگر این علائم را مشاهده کردید را خریداری نکنید و اگر در منزل قوطی کنسروهایی با این شرایط مشاهده کردید محتوای آن را دور بریزید و اصلا استفاده نکنید.

 

 


١٠:٣٩ - چهارشنبه ١٣ دی ١٣٩٦    /    عدد : ٥٦٤٤٥    /    تعداد نمایش : ٤٥٦



خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.