يکشنبه ٠١ بهمن ١٣٩٦ - 

1 2
 
صفحه اصلي > اخبار معاونت 
منو اصلی
 


  چاپ        ارسال به دوست

به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

سیزدهمین کمیته مشاورین استانی در حال برگزاری است

در افتتاحیه این جلسه مدیر کل ارزیابی و نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی با تعیین سیاست های کلان برنامه های عملیاتی حوزه بیان کرد: ضمن توجه به تسهیل فرآیندهای نظارتی باید اداره کل غذا بر تفویض بیشتر اختیارات به معاونتهای غذا ودارو توجه خاصی نشان دهد.

دکتر بهروز جنت همچنین به لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی در برنامه های اجرایی تاکید نمود.  

در ادامه نیز مدیر کل راهبری و پایش و امور استانها عنوان نمود: بر اساس سیاست رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص مقدم بودن غذا بر دارو و همکاراو مشاورین مناطق ده گانه نسبت به تهیه و تدوین پیش نویس طرح تحول در حوزه غذا ودارو اقدام و در جلسه اتی معاونین غذا ودارو کشور ارسال نمایند.

مهندس مهدیزاده همچنین تاکید کرد: پیگیری سند نیروی انسانی حوزه غذا با همکاری معاونت توسعه دانشگاه ها ضروری است. 

محوریت جلسه با موضوعات برچسب گذاری محصولات،سامانه TTAC، محصولات ترار یخته و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور بودهو تا بعد از ظهر ادامه خواهد داشت.


١٤:٣٩ - چهارشنبه ٢٤ آبان ١٣٩٦    /    عدد : ٥٤٣٣٨    /    تعداد نمایش : ٤١٩



خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.