يکشنبه ٠١ بهمن ١٣٩٦ - 

1 2
 
صفحه اصلي > اخبار معاونت 
منو اصلی
 


  چاپ        ارسال به دوست

توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت؛

برگزاري دوره های آموزشي كاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن خوراكي و عوامل موثر بر تولید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دوره های آموزشي كاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن خوراكي و عوامل موثر بر تولید به مدت دو روز در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در این  دوره ها که كارشناسان غذايي و آرايشي بهداشتي معاونت و ساير واحدهاي دانشگاه حضور داشتند موضوعاتی با عناوین كاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن خوراكي، مراحل برنامه‌ريزي و كنترل توليد، اقدامات مؤثر بر توليد محصول سالم، مزايا، معايب و موانع موجود در زمينه كاهش نمك و قند مطرح شدند.

خانم دكتر مسلمي، عضو هيأت علمي سازمان غذا و دارو و خانم مهندس پورمقيم، كارشناس مسئول آزمايشگاه مرجع كنترل غذا و داروي سازمان غذا و دارو مدرسان این دوره بودند.

این دوره ها با حضور 60 نفر برگزار شد که شش ساعت آموزشي كه در پرونده آموزشي افراد ثبت مي‌شود.


١٤:٣٦ - چهارشنبه ٦ دی ١٣٩٦    /    عدد : ٥٦١٢٤    /    تعداد نمایش : ١١٤



خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.