پنج شنبه ٠٣ خرداد ١٣٩٧ - 

1 2
 
آخرین عناوین :
صفحه اصلي 
منو اصلی
اخبار معاونت
یکپارچه سازی اطلاعات آماری و به روزرسانی ؛ نتیجه استفاده از سامانه جامع آماری
نشستی در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت آشنایی با «سامانه جامع آماري» برگزار شد.
 ١٤:١٥ - 1397/03/02 - نظرات : ٠متن کامل >>
استفاده از سنگ مرداب یا مردار سنگ را متوقف کنید!
همواره استفاده از فرآورده های طبیعی و گیاهی در بین ایرانیان رواج داشته و مردم اعتقاد خاصی به درمان بیماری ها و رفع مشکلات از این طریق داشته اند اما باید در نظر داشت همیشه این روش درمانی مفید نبوده و حتی ممکن است مضراتی هم داشته باشد.
 ١١:٤٤ - 1397/03/02 - نظرات : ٠متن کامل >>
دویست و هفدمین کمیسیون قانونی معاونت غذا دارو با بررسی نود و نه پرونده به پایان رسید
دویست وهفدهمین كميسيون بررسي صدور پروانه هاي بهداشتي و مجوزهاي ورود مواد اوليه و فرآيند شده مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي بیست و دوم اردیبهشت ماه سال 1397 در محل معاونت غذا و دارو با حضور اعضاء تشکیل شد.
 ١٠:١٦ - 1397/02/23 - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:
شستشو و پخت صحیح مواد غذایی در کاهش آلاینده ها مؤثر است
هر چند گاهی اخباری مبنی بر وجود سم در مواد غذایی و به ویژه برنج موجی از نگرانی در بین مردم ایجاد کرده و موجب نگرانی می شود. مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت معاونت غذا و دارو در گفتگویی انواع آلاینده های مواد غذایی را توضیح داده و به خطراتی که می توانند داشته باشند، اشاره کرده است. دکتر «عطاالله شکوری» به کم کردن اثرات سموم با پختن و شستشو اشاره کرده و به مردم این اطمینان را داده است که نمونه های مواد غذایی آزمایش شده و در صورت عدم انطباق با استاندارد ها نمونه رد شده و از چرخه مصرف خارج می شود و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
 ١١:٤٢ - 1397/02/22 - نظرات : ٠متن کامل >>
مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه دیدار کرد؛
بررسی روند خدمت رسانی، نظارت بر کارخانجات صنایع غذایی و داروخانه ها
مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه جمعی از مدیران از شبکه های بهداشت و درمان پاکدشت، پردیس، ورامین و دماوند بازدید کردند.
 ١١:٢٩ - 1397/02/22 - نظرات : ٠متن کامل >>
در بازدید مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از شبکه بهداشت و درمان پردیس؛
وضعیت حوزه غذا و داروی شبکه بررسی شد
دکتر «سید سعید شریعت»، مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به همراه جمعی از مدیران معاونت دکتر فرهاد شاهبازی نیا، دکتر عباس تشکری، مهدس حمید حقانی حقیقی و مهندس محسن پهلوانی قمی، بازدیدی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان پردیس انجام دادند و به بررسی وضعیت حوزه غذا و داروی شبکه پرداختند.
 ١٣:٤٩ - 1397/02/17 - نظرات : ٠متن کامل >>
در راستای حمایت از کالای ایرانی، کیفیت مکمل های تولید داخل مد نظر قرار گرفت؛
بازرسی از خطوط تولیدی مکمل ها توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
در راستای شعار حمایت از کالای ایرانی، بازرسی از خطوط تولید مکمل های غذایی و ورزشی، توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه جهت بررسی و بهبود کیفیت این اقلام افزایش یافت.
 ١٣:٤٦ - 1397/02/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
بازرسان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نوشمک های غیر بهداشتی کشف کردند؛
کشف 10 هزار کارتن نوشمک غیر مجاز!
با حضورکارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت، تحت پوشش معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 10 هزار کارتن نوشمک که در شرایط غیر بهداشتی تولید شده بود، کشف و معدوم شدند.
 ١٣:٣٦ - 1397/02/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
توسط کارشناسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت؛
کشف کارگاه غیر مجاز بسته بندی آلوچه
در بازرسی واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کارشناس بهداشت محیط شبکه ورامین تخت نظارت معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دوکارگاه غیر مجاز بسته بندی آلوچه کشف شد.
 ١٤:٩ - 1397/02/08 - نظرات : ٠متن کامل >>

دسترسیها

 

 

 

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.