دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨ - 

 
1 2
 
صفحه اصلي > اخبار معاونت 
منو اصلی
 


  چاپ        ارسال به دوست

پیرو برنامه راهبردی جدید وزارت بهداشت دوره آموزشی برگزار شد؛

لزوم کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برنامه جدید و راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی می باشد و در این زمینه ضروری است آموزش های لازم به افراد به ویژه بانوان خانه دار داده شود.

در همین راستا کارشناسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه آموزش های خود در سراهای محله و با حضور در مساجد محل درخصوص اهمیت مصرف ید در سبد خانوار و عدم مصرف نمکهای دریایی فاقد مجوز و سنگ نمک آموزشهای لازم را دادند.    


١٠:٠٢ - شنبه ٢٩ دی ١٣٩٧    /    عدد : ٧٣١٥٠    /    تعداد نمایش : ٤١٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.