پنج شنبه ٠٥ ارديبهشت ١٣٩٨ - 

 
1 2
 
صفحه اصلي > اخبار معاونت 
منو اصلی
 


  چاپ        ارسال به دوست

دوره آموزشی HACCP در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دوره آموزشی HACCPدر سالن آموزش های معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور کنترل صحیح مواد غذایی و پیشگیری از بیماری های ناشی از مصرف غذای آلوده برای کارشناسان صنایع غذايي و آرايشي بهداشتي معاونت برگزار شد.

  HACCPبه معنای تجزیه و تحلیلخطرات و نقاط کنترل بحرانی است و در حقیقت ابزاری برای بازرسی نظارت و کنترل بهداشتی مواد غذایی می باشد.   

در این دورهدو روزه 149نفر از کارشناسان معاونت حضور داشتند و توسط مهندس «مریم امین علیزاده»، مدرس دوره موضوعات مرتبط با HACCPو تجزيه و تحليل مخاطرات در فرآيند توليد تدریس شد.


١٠:٤٨ - سه شنبه ٢ بهمن ١٣٩٧    /    عدد : ٧٣٣٤٨    /    تعداد نمایش : ٢٠٣


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.