يکشنبه ٣٠ دی ١٣٩٧ -

منو اصلی

پیرو برنامه راهبردی جدید وزارت بهداشت دوره آموزشی برگزار شد؛
لزوم کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی
برنامه جدید و راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی می باشد و در این زمینه ضروری است آموزش های لازم به افراد به ویژه بانوان خانه دار داده شود.
 ١٣٩٧/١٠/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری دوره آموزشی برای اصناف
دوره آموزشی برای اصناف تهران در زمینه قاچاق، توسط کارشناسان مرکز اطلاع رسانی ورسیدگی به شکایات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزارشد.
 ١٣٩٧/١٠/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
توسط کارشناسان معاونت غذا ودارو صورت گرفت؛
آشنا کردن کارکنان فروشگاههای اینترنتی با نحوه استعلام اصالت کالا
با توجه به نیاز روزافزون جامعه به خرید اینترنتی و تنوع محصولات موجود در این فروشگاه ها ضروری است کارکنان و تامین کنندگان کالاها با معیارهای نشان دهنده اصالت کالا آشنا باشند لذا کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف به آموزش کارکنان پرداختند.
 ١٣٩٧/١٠/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
توسط بازرسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
یک برند خوراکی غیر مجاز دیگرکشف شد
بازرسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی «آلوچه وطن» را به دلیل جعل پروانه ساخت، کشف و گزارش تخلف را به سازمان غذا ودارو ارائه کردند.
 ١٣٩٧/١٠/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
سرای محله حسین آباد میزبان کارشناسان؛
آموزش نحوه صحیح انتخاب کالاهای سلامت محور
كارشناسان غذا و آرايشي بهداشتي مركز اطلاع‌رساني و رسيدگي به شكايات معاونت غذا و داروي دانشگاه شهيد بهشتي جهت ارتقاء دانش عموم در زمينه انتخاب و مصرف صحيح مواد غذايي و آرايشي بهداشتي دوره آموزشی سه روزه برگزار کردند.
 ١٣٩٧/١٠/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.