پنج شنبه ٢١ آذر ١٣٩٨ -

صفحه اصلي > اخبار معاونت
منو اصلی

آموزش راه های پیشگیری از مسمومیت به خانواده ها و دانش آموزان
کارشناسان واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با مراجعه به سرای محله های علم و صنعت، کوهک و حافظیه و هنرستان اورانوس و دبستان فردوس جهت آموزش در مورد مسمومیت راه های پیشگیری و اقدامات اولیه پس از وقوع مسمومیت مراجعه کردند.
 ١٣٩٨/٠٩/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
اعطای گواهی نامه آشنایی با قوانین مبارزه باقاچاق به اصناف شمیرانات
به نقل از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، مراسم اعطای گواهی نامه آشنایی با قوانین قاچاق اقلام سلامت محور پیرو مصوبه کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور و برگزاری کلاسهای آموزشی از مرداد ماه 98 برای اصناف منطقه تحت پوشش شبکه بهداشت ودرمان شمیرانات با همکاری اتاق اصناف شمیرانات برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
چرا مسمومیت دارویی بین کودکان بیشتر است؟
هر چند وقت یکبار مسمومیت و جان باختن کودکی در اثر مصرف خودسرانه یا اشتباه دارو خبرساز می شود که در بیشتر مواقع می توان با رعایت نکات مهم و کوچک مانع از بروز این اتفاق شد ولی تمام این ها مستلزم آگاهی بخشی به خانواده ها است. در ادامه دلایلی که چرا اغلب کودکان قربانی مسمومیت دارویی می شوند و چگونه می توان از این اتفاق جلوگیری کرد، ذکر شده است.
 ١٣٩٨/٠٩/١١ - نظرات : ٠متن کامل >>
کشف اقلام قاچاق به ارزش 300 میلیون ریال از یک داروخانه!
بازرسان واحد فنی و نظارت بر امور داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه کارشناس حوزه پیشگیری از قاچاق اقلام سلامت محور دانشگاه در بازدید از یک داروخانه در منطقه 4 تهران 41 قلم داروی غیر مجاز به همراه سایر اقلام قاچاق و غیرمجاز کشف کردند.
 ١٣٩٨/٠٩/١١ - نظرات : ٠متن کامل >>
بازدید نظارتی همراه با آموزش و تذکر
بازدیدهای نظارتی مسئول مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات با هدف نمونه برداری و آموزش حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید مواد غذایی از واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی در منطقه یک انجام شد.
 ١٣٩٨/٠٩/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.