پنج شنبه ٢٧ تير ١٣٩٨ -

صفحه اصلي > اخبار معاونت
منو اصلی

داروخانه اینترنتی کجاست؟
تغییر سبک زندگی، مردم را به سوی انجام کارها از طریق اینترنت و دورکاری سوق داده است و در این میان فروشگاه های اینترنتی مشتریان پر و پا قرص خود را پیدا کرده اند اما اصطلاح «داروخانه اینترنتی» که به تازگی رواج یافته است به معنای فروش دارو در داروخانه اینترنتی نیست و ارائه توضیحاتی در این زمینه لازم است.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان حوزه مبارزه با قاچاق
معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاهی آموزشی با عنوان «جلسه هم اندیشی، آموزش و اطلاع رسانی و آشنایی با قوانین مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور» برگزار کرد که مخاطبان آن مدیران وکارشناسان حوزه پیشیگیری از قاچاق و فعال در تمام واحد های دانشگاه بودند.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
سوپر مارکت و هایپر مارکت های خیابان شریعتی زیر ذره بین کارشناسان
به منظور پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، توسط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و بهداشت محیط مرکز چیذر بازدید مشترک نظارتی از مراکز عرضه مواد غذایی انجام گرفت.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
در معاونت غذا و دارو دانشگاه؛
ساماندهی واحدهای بدون پروانه کسب، فعالیت فروشگاه های اینترنتی و چاپخانه ها بررسی شد
دومین جلسه کمیته پیگیری شیوه نامه قاچاق در سال 1398، به ریاست معاون غذا ودارو، دکتر «فرزاد پیرویان»، با حضور نمایندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، سازمان صنعت، معدن وتجارت، پلیس آگاهی، گمرک، شهرداری، اتحادیه آرایشگران و خرازان و اتاق اصناف برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
در بیست و دو بازرسی از عطاری ها در خرداد ماه توسط معاونت غذا ودارو؛
اقلام قاچاق و مخدر پیشتاز کشفیات هستند
بازرسان واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خرداد ماه سال 1398 بیست و دو بازرسی از عطاری ها انجام دادند که بازرسی از 15 عطاری منجر به کشف بود و 126 قلم کالای قاچاق یا غیر مجاز کشف شد.
 ١٣٩٨/٠٤/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.