سه شنبه ٣٠ مهر ١٣٩٨ -

صفحه اصلي > اخبار معاونت
منو اصلی

در حاشیه تقدیر از کارخانجات برتر تولید مواد غذایی، معاون غذا ودارو دانشگاه گفت:
نظارت بر ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره سرلوحه کار قرار گرفته است
در حاشیه تقدیر از کارخانجات تولید مواد غذایی برتر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت روز جهانی غذا، دکتر «فرزاد پیرویان» گفت: روزانه آمارهای تکان دهنده ای از دور ریز مواد غذایی در جهان شنیده می شود که واقعا باعث تاسف است و شرکت های غذایی باید در تولیدات خود این موضوع را در نظر داشته باشند تا کمترین دور ریز را داشته باشیم.
 ١٣٩٨/٠٧/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
به مناسبت روز جهانی غذا؛
از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی تقدیر شد
به مناسبت روز جهانی غذا از سوی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنج شرکت و کارگاه برتر تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شدند.
 ١٣٩٨/٠٧/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
در سومین روز از هفته غذا صورت گرفت؛
حضور در بین مردم و آموزش عمومی
کارشناسان معاونت غذا دارو دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی در سومین روز از هفته ملی غذا با حضور در اماکن عمومی به آموزش چهره به چهره مردم در زمینه نحوه انتخاب مواد غذایی سالم پرداختند.
 ١٣٩٨/٠٧/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
در گفتگوی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو با رسانه ها مطرح شد؛
چگونه یک محصول غذایی غیرمجاز را به کارشناسان گزارش دهیم؟
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته غذا، در گفتگو با رادیو تهران، توضیحاتی در رابطه با نحوه شکایت از یک محصول غذایی یا آرایشی و بهداشتی غیر مجاز داد.
 ١٣٩٨/٠٧/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
به مناسبت اولین روز هفته غذا صورت گرفت؛
برپایی غرفه با هدف آموزش کارکنان و مراجعان
مورخ بیستم مهرماه سال 1398 به مناسبت اولین روز هفته غذا واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اقدام به برپایی غرفه در درب ورودی معاونت کرد.
 ١٣٩٨/٠٧/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.