اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
اداره برگزیده کشوری در سطح یک معاونت های غذا و داروی کشور شد
همایش برخط مدیران نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سراسر کشور، سی و یکم خرداد ماه سال 1400 با حضور مجازی معاونت های غذا و دارو، جهت اعلام نتایج ارزیابی عملکرد در سال 1399 و اعلام اسامی ادارات برگزیده، برگزار گردید.
همایش برخط مدیران نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سراسر کشور، سی و یکم خرداد ماه سال 1400 با حضور مجازی معاونت های غذا و دارو، جهت اعلام نتایج ارزیابی عملکرد در سال 1399 و اعلام اسامی ادارات برگزیده، برگزار گردید.
در این همایش در حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی،از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیبه عنوان برگزیده سطح یک کشوری تقدیر به عمل آمد.
انجام دقیق امور مرتبط با اجرای برنامه عملیاتی، ارزیابی منظم از شرایط فنی و بهداشتی تولید در واحدهای تولید فرآورده های خوراکی و آشامیدنی (PRPS)، ارزیابی مستمر فرآورده های موجود در سطح عرضه (PMS) و ارزیابی سیستم های ایمنی مواد خوراکی (FSMS) و دقت عمل در سامانه TTAC جهت امور مرتبط با ثبت منبع، تائید صلاحیت مسئولین فنی، بازرسی واحدهای تولیدی، امور مرتبط با ترخیص شرکت های وارداتی و نظارت بر انبار شرکت ها از دلایل انتخاب معاونت غذا ودارو دانشگاه به عنوان معاونت برگزیده کشوری بود.
معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر «سید علیرضا مرتضوی» ضمن تبریک این موفقیت به مجموعه دانشگاه و معاونت غذا و دارو، مراتب تبریک ویژه خود را به سرکار خانم دکتر «ندا رونده» مدیر واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی و همکاران ایشان بر تداوم فعالیت ها و سخت کوشی همکاران جهت کسب موفقیت های بیشتر در سایر حوزه های معاونت غذا و دارو دانشگاه تاکید کرد.