ارزیابی و نظارت بر صدور مجوزها و استاندارد های تولید محصولات خوراکی و آشامیدنی
بررسی 15 پرونده در کمیسیون فنی و قانونی فرآورده های خوراکی/ آشامیدنی
چهارصد و هشتادمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در تاریخ هشتم آذر ماه سال جاری در محل معاونت عذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این جلسه با حضور دکتر «جمشید سلام زاده»معاون غذا و دارو/ رئیس کمیته فنی و قانونی، دکتر «لیلا نقدی» مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ،دکتر «زهره مردانی» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه تخت چین» کارشناس تخصصی مواد خوراکی و آشامیدنی، دکتر «الهام خان نیری» عضو هیئت علمی انستیتو مهندس «هاشم علوی» نماینده جامع مسئولین فنی، دکتر «محمدمهدی پارساپور» نماینده صنعت، برگزار شد.
در مجموع 15 پرونده با موضوعات صدور مجوز مشاغل خانگی، پروانه ساخت و اظهار نظر در مورد لیبل های واحد تولید مطرح شد و پیرامون پرونده های مطروحه تبادل نظر و بررسی های لازم به عمل آمد.
نظر