به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
برگزاری برنامههای آموزشی ویژه هفته پیشگیری از مسمومیتها توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو
در راستای گرامیداشت هفته پیشگیری از مسمومیتها و با هدف ارتقای دانش عمومی در زمینه انتخاب و مصرف صحیح مواد غذایی، فرآوردههای آرایشی و بهداشتی و مصرف منطقی دارو، مجموعهای از برنامههای آموزشی برای گروههای مختلف جامعه توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
این آموزشها در بازه زمانی ۴ تا ۱۱ آبانماه ۱۴۰۴ و در سطح شهر تهران، با محوریت افزایش آگاهی عمومی و پیشگیری از بروز مسمومیتها در مکانهای مختلف آموزشی و فرهنگی برگزار گردید.
در این طرح، کارشناسان حوزههای غذایی و دارویی معاونت با حضور در مراکز فرهنگی و آموزشی، به آموزش مباحث تخصصی و کاربردی برای عموم مردم پرداختند.
برنامههای آموزشی اجراشده به شرح زیر است:
●یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴: مجتمع فرهنگی شهربانو – ویژه عموم مردم
●دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴: سرای محله شورا – ویژه عموم مردم
●سهشنبه ۶ آبان ۱۴۰۴: سرای محله شورا – ویژه عموم مردم
●چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴: سرای محله مبارکآباد حسینآباد – ویژه عموم مردم
●یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴: دبیرستان دخترانه طلیعه شاهد – ویژه دانشآموزان پایههای دهم تا دوازدهم
موضوعات مطرحشده در این دورهها شامل:
● مصرف منطقی دارو، آشنایی با اشکال دارویی و نحوه مصرف صحیح داروها، مقاومت آنتیبیوتیکی و پیشگیری از مسمومیتهای دارویی
●آشنایی با برچسبگذاری فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی بستهبندیشده و مجوزهای پروانه ساخت و ورود
●برچسب اصالت محصولات وارداتی دارویی، غذایی و آرایشی بهداشتی
●هشدار نسبت به فرآوردههای غیرمجاز و رعایت اصول ایمنی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی و پیشگیری از مسمومیت ها
●انتخاب مواد غذایی و آرایشی بهداشتی مجاز و قابل مصرف بر اساس پروانههای بهداشتی و اصول برچسب گذاری
●برخی نکات تغذیه سالم
همچنین در حاشیه این برنامهها، بروشورهای آموزشی، کتابچههای اطلاعرسانی و پوسترهای پیشگیری از مسمومیت تهیهشده توسط معاونت غذا و دارو در میان شرکتکنندگان توزیع شد.
اجرای این برنامهها با استقبال مطلوب مخاطبان همراه بود و هدف آن، ارتقای سطح آگاهی جامعه در زمینه پیشگیری از مسمومیتها و مصرف صحیح و ایمن فرآوردههای سلامتمحور عنوان شد.
نظر