×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/07/25 - 08:45
  • بازدید : 79
  • تعداد بازدید : 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نگاهی به مهمترین نقش معاونت غذا و دارو در حوزه غذا؛

تقویت بنیه علمی، آموزش و ارتقا سطح آگاهی مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات

16 اکتبر سال 1945 میلادی به عنوان روز جهانی غذا توسط سازمان خوار و بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام شده است. نقش غذا در حفظ سلامتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. غذای سالم جهت پیشگیری از بیماریها ، حفظ سلامتی و طول عمر مطلوب جایگاه ویژه ای دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 16 اکتبر سال 1945 میلادی به عنوان روز جهانی غذا توسط سازمان خوار و بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام شده است. نقش غذا در حفظ سلامتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. غذای سالم جهت پیشگیری از بیماریها ، حفظ سلامتی و طول عمر مطلوب جایگاه ویژه ای دارد.

امنیت غذایی به معنی دسترسی همه افراد به غذای سالم و کافی در همه اوقات برای زندگی سالم، نگاهی همه جانبه به سلامت مردم دارد. در این راستا معاونت غذا و دارو دانشگاه نقشی برجسته در ایمنی غذا داشته و با اعمال نظارت و بکارگیری دانش روز در جهت ارائه غذا سالم و عاری از آلودگی تلاش می کند.

امنیت و سلامت جامعه با امنیت و سلامت غذا گره خورده است. در راستای تامین سلامت غذایی جامعه فعالیت های زیادی شده است. تقویت بنیه علمی ، تجهیزاتی . پیگیری و نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و فولیک اسید، نمونه برداری ، رسیدگی به شکایات، آموزش و ارتقا سطح آگاهی مصرف کنندگان ، اجرا طرح P.M.Sتسریع در صدور پروانه های بهداشتی، بازنگری روش بازرسی و تبدیل بازرسی سنتی به فعال ، آموزش مسئولین فنی ، بازدید از فروشگاه های عرضه مواد آرایشی و بهداشتی در جهت کنترل عرضه محصولات مجاز، نظارت بر واحدهای تولیدی و اجرا کامل ضوابط از جمله فعالیت های این معاونت می باشد.

 

مهندس محسن پهلوانی قمی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 109091
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست