به مناسبت سالروز صدور فرمان رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی»در مورد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
نگاهی به فعالیتهای واحد «پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور» معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دوران شیوع پاندمی کرونا
به مناسبت سالروز صدور فرمان رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی»در مورد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نگاهی به فعالیتهای واحد «پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور» معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داشته ایم.
به مناسبت 12 تیر ماه؛
سالروز صدور فرمان رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی»در مورد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خطاب به رییس جمهور وقت
فرمان رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی»در مورد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خطاب به رییس جمهور وقت
نامه اعلام رای کمیته فنی و قانونی آرایشی و بهداشتی در خصوص شبکه توزیع و پخش به انضمام پیوست
نامه اعلام رای کمیته فنی و قانونی آرایشی و بهداشتی در خصوص شبکه توزیع و پخش به انضمام پیوست
اطلاعیه در خصوص دوره های بدو خدمت و تمدید پروانه مسئولین فنی
اطلاعیه در خصوص دوره های بدو خدمت و تمدید پروانه مسئولین فنی
فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت
فراخوان طرح های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور و خدمات سلامت
ملاحظات کلی در خصوص تزریق واکسن کووید - 19
ملاحظات کلی در خصوص تزریق واکسن کووید - 19
اخطار سازمان غذا و دارو در خصوص مصـرف مکمل تقلبی و اعتیاد آور لاغری گلوریا با ترکیب ماده مخدر صنعتی آمفتامین (شیشه)
اخطار سازمان غذا و دارو در خصوص مصـرف مکمل تقلبی و اعتیاد آور لاغری گلوریا با ترکیب ماده مخدر صنعتی آمفتامین (شیشه)
اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
اداره برگزیده کشوری در سطح یک معاونت های غذا و داروی کشور شد
همایش برخط مدیران نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سراسر کشور، سی و یکم خرداد ماه سال 1400 با حضور مجازی معاونت های غذا و دارو، جهت اعلام نتایج ارزیابی عملکرد در سال 1399 و اعلام اسامی ادارات برگزیده، برگزار گردید.
برای اولین بار توسط معاونت غذا و دارو؛
سامانه الکترونیکی صدور مجوزهای بهداشتی فرآورده های گوشتی راه اندازی شد
جلسه راه اندازی سامانه صدور مجوزهای بهداشتی فرآورده های گوشتی به صورت الکترونیک در سامانه TTAC با هدف تحقق فرمایشات معظم رهبری مبنی بر مانع زدایی، تولید و لزوم تسریع فرایندهای اداری با حضور دکتر «سعیدرضا رضایی اهری»، رئیس اداره سامانه های سازمان غذا و دارو، مدیر و کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نماینده کارگروه های فرآورده های گوشتی و مسئولین فنی واحدهای تولیدی در حوزه دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران روز یکشنبه سی ام خرداد ۱۴۰۰ در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.