×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :83
156 پرونده در دویست و هجدهمین کمیسیون قانونی بررسی شد

156 پرونده در دویست و هجدهمین کمیسیون قانونی بررسی شد

در دویست و هجدهمین كميسيون بررسي صدور پروانه هاي بهداشتي و مجوزهاي ورود مواد اوليه و فرآيند شده مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شهيد بهشتي 156 پرونده را مورد بررسی قرار گرفت.

تخلفات صنفی و بهداشتی سالن های زیبایی زیر ذره بین بازرسان

تخلفات صنفی و بهداشتی سالن های زیبایی زیر ذره بین بازرسان

آرایشگاه ها و سالن های زیبایی مخصوص بانوان از جمله مکان هایی هستند که محل مراجعه بیشتر بانوان برای دریافت خدمات می باشند و علاوه بر آن از اماکنی به شمار می رود که به صورت منظم نیاز به بازرسی جهت حصول اطمینان از عرضه خدمات با استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی سالم و همچنین به فروش نرفتن لوازم آرایشی در سالن ها است.

استفاده از سنگ مرداب یا مردار سنگ را متوقف کنید!

استفاده از سنگ مرداب یا مردار سنگ را متوقف کنید!

همواره استفاده از فرآورده های طبیعی و گیاهی در بین ایرانیان رواج داشته و مردم اعتقاد خاصی به درمان بیماری ها و رفع مشکلات از این طریق داشته اند اما باید در نظر داشت همیشه این روش درمانی مفید نبوده و حتی ممکن است مضراتی هم داشته باشد.

دویست و هفدمین کمیسیون قانونی معاونت غذا دارو با بررسی نود و نه پرونده به پایان رسید

دویست و هفدمین کمیسیون قانونی معاونت غذا دارو با بررسی نود و نه پرونده به پایان رسید

دویست وهفدهمین كميسيون بررسي صدور پروانه هاي بهداشتي و مجوزهاي ورود مواد اوليه و فرآيند شده مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي بیست و دوم اردیبهشت ماه سال 1397 در محل معاونت غذا و دارو با حضور اعضاء تشکیل شد.

شستشو و پخت صحیح مواد غذایی در کاهش آلاینده ها مؤثر است
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:

شستشو و پخت صحیح مواد غذایی در کاهش آلاینده ها مؤثر است

هر چند گاهی اخباری مبنی بر وجود سم در مواد غذایی و به ویژه برنج موجی از نگرانی در بین مردم ایجاد کرده و موجب نگرانی می شود. مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت معاونت غذا و دارو در گفتگویی انواع آلاینده های مواد غذایی را توضیح داده و به خطراتی که می توانند داشته باشند، اشاره کرده است. دکتر «عطاالله شکوری» به کم کردن اثرات سموم با پختن و شستشو اشاره کرده و به مردم این اطمینان را داده است که نمونه های مواد غذایی آزمایش شده و در صورت عدم انطباق با استاندارد ها نمونه رد شده و از چرخه مصرف خارج می شود و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست