×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/04/31 - 07:15
  • بازدید : 820
  • تعداد بازدید : 752
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در ابلاغی از سوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

مدیر جدید واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت منصوب شد

با ابلاغ «دکتر جمشید سلام زاده»، مدیر جدید واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد

با ابلاغ دکتر «جمشید سلام زاده» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، دکتر «لیلا نقدی» به عنوان مدیر جدید واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت منصوب شد.

دکتر نقدی کارشناس مسئول صدور مجوز ورود و ترخیص این معاونت بود و 11 سال سابقه فعالیت در پست های مرتبط معاونت را در کارنامه خود دارد.

متن ابلاغ وی به شرح ذیل می باشد:

سرکار خانم دکتر لیلا نقدی

سلام علیکم،

نظر به تعهد، تخصص، تجربه، و شایستگی های سرکارعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده ‏های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب می‏گردید. اطمینان دارم با استعانت از پروردگار متعال و بهره مندی شایسته از توانمندی های همکاران محترم، در پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه به شرح ذیل موفق و مؤید خواهید بود:

  1. -      ساماندهی، تسهیل و شفاف سازی کلیه فرایندهای حوزه تحت مدیریت در راستای تکریم ارباب رجوع
  2. -      حمایت از تولید بویژه در حوزه فراورده های دانش بنیان و فراسودمند
  3. -      برنامه ریزی در راستای توسعه تولید منطبق بر فناوری های جدید و استانداردهای مربوطه
  4. -      ارتقای نظام نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سالم و با کیفیت 
  5. -      هم افزایی توانمندی‏های نیروهای کارشناسی مجرب و خدوم اداره تحت مدیریت بر مبنای عدالت، شایسته سالاری، مدیریت معنوی و اخلاق مداری
  6. -      اجرای برنامه های ارتقای خدمات و نظارت ها بر پایه مکانیزاسیون و ارتقای بهره وری از منابع
  7. -      هم افزایی با کلیه حوزه های درون و برون سازمانی مرتبط، انجمن های صنفی و علمی و گروه های دانشگاهی در راستای اجرای بهینه وظایف مربوطه
  8. -      تمرکززدایی و بهره مندی از توانمندی های شبکه ها و مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاه
  9. -      برنامه ریزی در راستای اهداف و برنامه تحول دانشگاه و برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو، و ارتقای جایگاه کشوری دانشگاه در حوزه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  10. -  برنامه ریزی و ارتقاء سطح مبارزه با قاچاق فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با همکاری دستگاه ها و نهادهای درون و برون سازمانی ذیربط
  11. -  همکاری، هماهنگی و تعامل سازنده با آزمایشگاه کنترل غذا و داروی معاونت برای پیشبرد و تسریع در انجام امور مربوطه
  12. -  مشارکت در برنامه‏ های ارتقای سواد سلامت و آموزش عامه در حوزه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  13. - همکاری در اجرای پروژه های تحقیقاتی، برنامه های آموزشی و علمی مرتبط با فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  14. - پیگیری و اجرای کلیه امور ارجاعی و محوله

 

                                            

                                                      دکتر جمشید سلام زاده

                                                          معاون غذا و دارو

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 129394
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست