• تاریخ انتشار : 1398/11/02 - 15:24

موفقیت تیم فوتسال معاونت غذا ودارو در رقابتهای فوتسال گرامیداشت دهه فجر و یادواره سردار سلیمانی

از سری مسابقات فوتسال گرامیداشت یوم الله دهه فجر و یادواره سرار دلها «سردار قاسم سلیمانی » مسابقه ای بین تیم فوتسال معاونت غذا ودارو و دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد و این دیدار با نتیجه دو بر یک به نفع تیم معاونت غذا ودارو پایان یافت.

«سلمان زمانی» و «حامد عبدی» زننده دو گل تیم معاونت غذا و دارو بودند.

سالار باقرآبادی، علی ارض پیما، حامد عبدی، مجید سعادتی، محمد چگینی، علی اشرف رستگار پور، سلمان زمانی و محمود ربیعی بازیکنان تیم هستند و مهندس محسن پهلوان قمی نیز سرپرستی تیم را به عهده دارد.

این مسابقات در سالن «شهید آیدین نیکخواه بهرامی» دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال برگزاری است.