• تاریخ انتشار : 1402/07/17 - 08:30
مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می کند؛

چهارمین کنگره بین¬المللی و هشتمین سمینار سراسری ایدز

توسط مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه چهارمین کنگره بین¬المللی و هشتمین سمینار سراسری ایدز برگزار می شود.

مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه با همکاری مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه طبق روال هر سال، چهارمین کنگره بین­المللی و هشتمین سمینار سراسری ایدز را هشتم تا دهم آذر ماه سال 1402 برگزار می کند.

مدیریت پساکرونای HIV در کشور، اپیدمیولوژی HIV جهان و تغییرات اپیدمیولوژیک در ایران، تازه های تشخیصی در بیماران HIV، HIV در گروه های آسیب پذیر به خصوص زنان و کودکان، تازه های دارودرمانی در بیماری HIV و جنبه های روانشناختی در HIV از محورهای این کنگره بوده و فرصت ارسال مقالات تا سی ام مهرماه سال جاری می باشد.

علاقه­مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص سمینار، محورها و نحوه ارسال مقالات می­توانند به سایت مرکز به آدرس http://idtmrc.sbmu.ac.ir  مراجعه یا با شماره های22439963 (خانم آذر درویشی) تماس حاصل کنند.

0 تعداد نظرات

نظر