• تاریخ انتشار : 1399/12/24 - 11:15
توسط بازرسان شبکه بهداشت و درمان پاکدشت صورت گرفت؛

کشف خرما و شیره خرمای فاسد و بدون نام و نشان در شهرستان پاکدشت

پیرو گزارش کلانتری حصار امیر پاکدشت مبنی بر تولید مواد خوراکی در شرایط غیر بهداشتی، بازرسان شبکه بهداشت و درمان پاکدشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به محل مراجعه و محل مورد نظر را به دلیل تولید در شرایط غیر بهداشتی و بدون اخذ مجوزهای لازم پلمپ کردند.

اقلام کشف شده شامل 130گالن 13 کیلوگرمی شیره خرما بدون نام و نشان و تاریخ تولید و انقضاء، 8 تن انواع خرما، صد کیلو کنجد و انواع خرماهای فرآروی شده بود که تمام اقلام موجود توقیف گردید.

پرونده این تخلف جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.