• تاریخ انتشار : 1400/11/25 - 07:50
توسط بازرسان معاونت غذا و دارو صورت گرفت؛

کشف 40 قلم داروی قاچاق از دو داروخانه

بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بازرسی های شبانه از داروخانه های منطقه تهرانپارس حدود 950 میلیون ریال داروی قاچاق کشف و ضبط کردند.

در بازرسی بازرسان واحد فنی و نظارت بر داروخانه های معاونت غذا و دارو از دو داروخانه تعداد 40 قلم داروی قاچاق و تاریخ گذشته از محل داروخانه و خودروی یکی از کارکنان کشف و ضبط شد. همچنین سه قلم فرآورده بهداشتی و آرایشی غیرمجاز از دو داروخانه کشف شد. کارشناسان ارزش تقریبی مجموع اقلام مکشوفه را 950 میلیون ریال تخمین زده اند.

اقلام به محل معاونت غذا و دارو منتقل شد و پرونده تخلفات جهت رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارسال می گردد.