• تاریخ انتشار : 1400/07/30 - 08:54

یادداشتی از نماینده نهاد مقام معظم رهبری در معاونت غذا و دارو، حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا غفاری/ غذا و معنویت

غذا یکی از مهمترین راه های سعادت یا شقاوت هر فردی است،چرا که کسی با مال حلال بزرگ شود و گوشت و پوست او با حلال پرورش یابد به مقامات بالا و هرکس با مال حرام یا شبهه دار بزرگ شود یا به سعادت نمی رسد یا به سعادت واقعی خودش نمی رسد.

غذا یکی از مهمترین راه های سعادت یا شقاوت هر فردی است،چرا که کسی با مال حلال بزرگ شود و گوشت و پوست او با حلال پرورش یابد به مقامات بالا و هرکس با مال حرام یا شبهه دار بزرگ شود یا به سعادت نمیرسد یا به سعادت واقعی خودش نمیرسد.

مرحوم «کربلایی کاظم فراهانی» که خداوند به او عنایت فرموده و بدون اینکه سواد داشته باشد، تمام سی جزء قرآن را یکباره حفظ شده بود، نقل می‌کنند که: طلاب مدرسه فیضیه قم او را دعوت می‌کردند و از او سؤالاتی در مورد قرآن می‌کردند و او همه سؤالات را جواب می‌داد. بعضاً او را به صرف ناهار دعوت می‌کردند و او می‌پذیرفت ولی می‌دیدند گاهی بعد از خوردن غذا از آن محل خارج می‌شود و با داخل کردن انگشت در حلق خود سعی می‌کند غذاها را از شکم خارج کند.

از او می‌پرسیدند چرا این کار را می‌کنی؟! می‌گفت: «غذایی که خوردم حلال نبوده، نور قلبم کم شده، دیگر نمی‌بینم»