• تاریخ انتشار : 1401/09/08 - 10:14
توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه صورت گرفت؛

250 بازرسی در هفته آخر آبان ماه از داروخانه های تحت پوشش با هدف بررسی اجرای طرح دارویار و شکایات مردمی

در هفته آخر آبان ماه سال جاری 250 بازرسی از داروخانه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط بازرسان معاونت غذا و دارو این دانشگاه صورت پذیرفت. اولویت بازرسی ها بررسی اجرای طرح دارویار، نحوه قیمت گذاری در داروخانه‌ها و بررسی شکایات ارسالی از سامانه 190 به واحد بازرسی معاونت غذا و دارو بود.

در بازرسی های انجام گرفته پس از خرید نامحسوس، تخلف هشت داروخانه به دلیل عدم رعایت تعرفه خدمات دارویی احراز شد و از 9 داروخانه دیگر اقلام دارویی و آرایشی و بهداشتی قاچاق به مبلغ 524 میلیون ریال کشف و ضبط گردید.

پرونده تخلفات داروخانه های متخلف در حال بررسی و ارسال به سازمان تعزیرات حکومتی و دادسرای جرائم پزشکی ناحیه 26 تهران می‌باشد.