×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/04/16 - 11:07
  • بازدید : 98
  • تعداد بازدید : 90
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی 15 پرونده در چهارصد و بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی

چهارصد و بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

چهارصد و بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر «جمشید سلام زاده» معاون غذا و دارو، دکتر «لیلا نقدی» مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دکتر « زهره مردانی» مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «تخت چین» کارشناس تخصصی مواد غذایی، آشامیدنی، دکتر «الهام خان نیری» عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، مهندس «هاشم علوی» به عنوان نماینده جامعه مسئولین فنی و دکتر «محمدمهدی پارساپور» به عنوان نماینده صنعت، بیست و نهم اردیبهشت ماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

در مجموع پانزده پرونده با موضوعات صدور مجوز مشاغل خانگی و پروانه ساخت و اظهار نظر در مورد لیبل های واحد تولید مطرح شد و پیرامون پرونده های مطروحه تبادل نظر و بررسی های لازم به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 144167
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست