دوره آموزشی HACCP در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
دوره آموزشی HACCP در سالن آموزش های معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور کنترل صحیح مواد غذایی و پیشگیری از بیماری های ناشی از مصرف غذای آلوده برای کارشناسان صنایع غذايي و آرايشي بهداشتي معاونت برگزار شد.
دوره آموزشی HACCPدر سالن آموزش های معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور کنترل صحیح مواد غذایی و پیشگیری از بیماری های ناشی از مصرف غذای آلوده برای کارشناسان صنایع غذايي و آرايشي بهداشتي معاونت برگزار شد.
HACCPبه معنای تجزیه و تحلیلخطرات و نقاط کنترل بحرانی است و در حقیقت ابزاری برای بازرسی نظارت و کنترل بهداشتی مواد غذایی می باشد.
در این دوره 40 نفر از کارشناسان معاونت حضور داشتند و موضوعات مرتبط با HACCPو تجزيه و تحليل مخاطرات در فرآيند توليد تدریس شد