نتایج ارزیابی عملکرد 63 معاونت غذا ودارو کشور اعلام شد؛
کسب رتبه دوم توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه شهید بهشتی
بر اساس نتایج ارزیابی انجام یافته توسط ادارات کل سازمان غذا و دارو و اعلام رتبه بندی معاونت های غذا و دارو سراسر کشور، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بین 63 معاونت با به دست آوردن 563/1 امتیاز رتبه دوم را کسب کرد.
عملکرد واحدهای آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مدیریت امور دارو و مواد تحت کنترل، فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و شیر خشک و غذاهای ویژه ، مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی، مدیریت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی و مدیریت نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت در سال 1400 مورد ارزیابی کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار گرفت.
معاونت غذا و دارو دانشگاه شهید بهشتی در دو حوزه فرآورده های طبیعی، سنتی مکمل و شیر خشک و غذاهای ویژه و مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی به ترتیب با کسب 200 و 250 امتیاز بالاترین حد نصاب امتیاز و واحد مدیریت امور دارو و مواد تحت کنترل با کسب 195 امتیاز بیشترین امتیاز این حوزه را در بین 19 معاونت غذا و داروی سطح یک کشور کسب نمود.
طبق نتایج ارزیابی اعلام شده، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اصفهان به ترتیب حائز رتبه های اول و سوم شدند.