• تاریخ انتشار : 1398/09/04 - 13:34
دکتر عموزاده (مدیر شبکه بهداشت و درمان شمیرانات):

باید شرایط مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور بهبود یابد

چهارمین جلسه کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در دفتر مدیر شبکه بهداشت و درمان شمیرانات برگزار شد.

به گفته مسئول مواد غذایی و آرایشی وبهداشتی واحد معاونت غذا  وداروی شبکه این کمیته در راستای با اولویت قرار دادن مبارزه با  قاچاق اقلام سلامت محور شامل موادخوراکی وآشامیدنی، لوازم آرایشی و  بهداشتی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، داروها و مکمل ها به عنوان کالاهای هدف مبارزه با قاچاق  تشکیل شد.

سازمان های حاضر در این کمیته فرمانداری شهرستان شمیرانات،اداره جهاد کشاورزی شمیرانات،سرکلانتری یکم شمیرانات،معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،اداره صنعت و معدن شمیرانات،اداره آموزش و پروش منطقه یک وهمچنین کارشناس بهداشت محیط ستاد شبکه شرکت داشتند.

دستورجلسه این کمیته شامل بررسی مصوبه های کمیته قبلی وهمچنین چالش های مبارزه فرهنگی باقاچاق اقلام آرایشی و بهداشتی و مسائل مربوط به توزیع وفروش اقلام آرایشی وبهداشتی و دارویی درمراکز سطح عرضه مواد غذاییبود مورد بررسی واقع شدند.

در پایان با موافقت اعضا چهار مصوبه تصویب شد و مقررشد سازمان های مسئول پیگیری نسبت به تحقق و اجرای مصوبه ها در زمان تعیین شده اقدام لازم را انجام دهند.

تمامی مستندات این کمیته به فرمانداری محترم شهرستان شمیرانات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ارسال می شود.