برگزاری آموزش برای عموم مردم در مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع)
آموزش ارتقای آگاهی عمومی در زمینه انتخاب و مصرف صحیح مواد غذایی و فرآوردههای آرایشی و بهداشتی، با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مرکز خدمات جامع سلامت شهری امام حسن مجتبی (ع) منطقه ۴ تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این برنامه آموزشی روز یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ با هدف افزایش دانش عمومی و پیشگیری از آسیبهای ناشی از مصرف فرآوردههای غیرمجاز و ناسالم، برای رابطین سلامت مرکز امام حسن مجتبی (ع) و عموم مراجعین این مرکز اجرا شد.
-
هدف از برگزاری برنامه آموزشی
این برنامه با هدف ارتقای سواد سلامت شهروندان در حوزه انتخاب و مصرف صحیح مواد غذایی و محصولات آرایشی بهداشتی و افزایش آگاهی نسبت به مخاطرات مصرف فرآوردههای غیرمجاز برگزار شد و بر نقش آموزش در پیشگیری از بیماریها و مسمومیتهای غذایی تأکید داشت.
-
آموزش شناسایی فرآوردههای مجاز و اصول برچسبگذاری
در این برنامه، کارشناسان معاونت غذا و دارو به ارائه آموزشهای لازم در خصوص شناسایی فرآوردههای غذایی و آرایشی بهداشتی مجاز، توجه به پروانههای بهداشتی ساخت و واردات و بررسی اصول صحیح برچسبگذاری پرداختند و نسبت به خطرات استفاده از محصولات فاقد مجوز و برچسب اصالت هشدار دادند.
-
نکات ایمنی در نگهداری و مصرف مواد غذایی
همچنین نکاتی درباره روشهای صحیح نگهداری و مصرف محصولات غذایی با هدف پیشگیری از مسمومیتهای غذایی ارائه شد. در این بخش، مواردی مرتبط با کنسروها، روغنها و چربیها، لبنیات و همچنین خطرات ناشی از افزودنیها، نگهدارندهها و مواد رنگی تشریح شد.
-
توزیع محصولات آموزشی و اطلاعرسانی به مراجعین
در پایان این برنامه، محصولات آموزشی تهیهشده در معاونت غذا و دارو شامل بروشورها، کتابچههای آموزشی در حوزه مواد غذایی و آرایشی بهداشتی و پوسترهای پیشگیری از مسمومیتهای غذایی سازمان غذا و دارو، در اختیار شرکتکنندگان قرار گرفت.
-
تداوم برنامههای آموزشی در مراکز سلامت
نظر