×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/08/12 - 10:47
  • بازدید : 9
  • تعداد بازدید : 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

برگزاری برنامه‌های آموزشی ویژه هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو

در راستای گرامیداشت هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها و با هدف ارتقای دانش عمومی در زمینه انتخاب و مصرف صحیح مواد غذایی، فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی و مصرف منطقی دارو، مجموعه‌ای از برنامه‌های آموزشی برای گروه‌های مختلف جامعه توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

این آموزش‌ها در بازه زمانی ۴ تا ۱۱ آبان‌ماه ۱۴۰۴ و در سطح شهر تهران، با محوریت افزایش آگاهی عمومی و پیشگیری از بروز مسمومیت‌ها در مکان‌های مختلف آموزشی و فرهنگی برگزار گردید.

در این طرح، کارشناسان حوزه‌های غذایی و دارویی معاونت با حضور در مراکز فرهنگی و آموزشی، به آموزش مباحث تخصصی و کاربردی برای عموم مردم پرداختند.

برنامه‌های آموزشی اجراشده به شرح زیر است:

 ●یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴: مجتمع فرهنگی شهربانو – ویژه عموم مردم

دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴: سرای محله شورا – ویژه عموم مردم

سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴: سرای محله شورا – ویژه عموم مردم

چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴: سرای محله مبارک‌آباد حسین‌آباد – ویژه عموم مردم

یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴: دبیرستان دخترانه طلیعه شاهد – ویژه دانش‌آموزان پایه‌های دهم تا دوازدهم

موضوعات مطرح‌شده در این دوره‌ها شامل:

مصرف منطقی دارو، آشنایی با اشکال دارویی و نحوه مصرف صحیح داروها، مقاومت آنتی‌بیوتیکی و پیشگیری از مسمومیت‌های دارویی

آشنایی با برچسب‌گذاری فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی بسته‌بندی‌شده و مجوزهای پروانه ساخت و ورود

برچسب اصالت محصولات وارداتی دارویی، غذایی و آرایشی بهداشتی

هشدار نسبت به فرآورده‌های غیرمجاز و رعایت اصول ایمنی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی و پیشگیری از مسمومیت ها

انتخاب مواد غذایی و آرایشی بهداشتی مجاز و قابل مصرف بر اساس پروانه‌های بهداشتی و اصول برچسب گذاری

برخی نکات تغذیه سالم

همچنین در حاشیه این برنامه‌ها، بروشورهای آموزشی، کتابچه‌های اطلاع‌رسانی و پوسترهای پیشگیری از مسمومیت تهیه‌شده توسط معاونت غذا و دارو در میان شرکت‌کنندگان توزیع شد.

اجرای این برنامه‌ها با استقبال مطلوب مخاطبان همراه بود و هدف آن، ارتقای سطح آگاهی جامعه در زمینه پیشگیری از مسمومیت‌ها و مصرف صحیح و ایمن فرآورده‌های سلامت‌محور عنوان شد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 163172

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست