• تاریخ انتشار : 1401/02/19 - 08:08

حضور معاونت غذا و دارو دانشگاه شهید بهشتی در نمایشگاه هفته سلامت بازار تهران

شهرداری تهران به مناسبت هفته سلامت در سال 1401 اقدام به برگزاری نمایشگاه هفته سلامت در بازار بزرگ تهران نموده است که معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با شرکت در این نمایشگاه به اطلاع رسانی و آموزش مردم می پردازد.

توزیع بروشور های آموزشی، توجه به نشانگرهای تغذیه ای و شناسایی کالای قاچاق و آشنایی با مضرات استفاده از این کالاها برای سلامت انسان از موضوعاتی است که کارشناسان با حضور در بازار و بین عامه مردم به آموزش پرداخته اند.

نمایشگاه هفته سلامت بازار تهران از هجدهم اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده و تا بیست و دوم ادامه دارد.

لینک گزارش تصویری نمایشگاه: