در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
سیصد و بیست و نهمین كميسيون فني و قانوني برگزار شد
سیصد و بیست و نهمین كميسيون فني و قانوني موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دكتر «جمشید سلام زاده» معاون غذا و دارو، دكتر «ندا رونده» مدير نظارت و ارزیابي فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، دکتر «عطا اله شکوری» مدیر آزمايشگاه كنترل غذا و دارو، مهندس «نسيم صالح» كارشناس تخصصي مواد غذايي، آشاميدني، دکتر «هدایت حسینی» عضو هيئت علمي دانشكده تغذيه و صنايع غذايي و مهندس «هاشم علوی» به عنوان نماینده جامعه مسئولین فنی هفتم خرداد ماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو تشکيل گرديد.
سیصد و بیست و نهمین كميسيون فني و قانوني موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دكتر «جمشید سلام زاده» معاون غذا و دارو، دكتر «ندا رونده» مدير نظارت و ارزیابي فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، دکتر «عطا اله شکوری» مدیر آزمايشگاه كنترل غذا و دارو، مهندس «نسيم صالح» كارشناس تخصصي مواد غذايي، آشاميدني، دکتر «هدایت حسینی» عضو هيئت علمي دانشكده تغذيه و صنايع غذايي و مهندس «هاشم علوی» به عنوان نماینده جامعه مسئولین فنی هفتم خرداد ماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو تشکيل گرديد.
در مجموع 24پرونده با موضوعات صدور و تمدید پروانه ساخت، اصلاح و تمدید پروانه ساخت کارگاهی و سایر موضوعات مرتبط مطرح شد و پيرامون پرونده هاي مطروحه تبادل نظر و بررسي هاي لازم به عمل آمد.