مقاومت میکروبی تا سال 2050 بیش از سرطان قربانی میگیرد
دکتر نازلی نادر کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروهای اداره تعالی سازمانی معاونت غذا و داروی دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن گرامیداشت هفته جهانی آگاهیسازی داروهای ضدمیکروبی گفت: 18 تا 24 نوامبر مصادف با 27 آبان تا اول آذرماه به عنوان هفته جهانی آگاهسازی داروهای آنتی میکروبیال نامگذاری شده است.
استفاده از خطرناکترین رنگ های خوراکی در برخی مواد غذایی تقلبی/ احتمال تقلب در خوراکی های «فله ای»/ مواد غذایی با بیشترین تقلبات در کشور
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه استفاده از رنگ خوراکی «تارترازین» ممنوع است، گفت: متاسفانه این رنگ مصنوعی در جوجه کباب و برخی مواد غذایی دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
نکته روز به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت؛
علائم مسمومیت با داروهای هورمونی
علائم مسمومیت با داروهای هورمونی؛
به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت برگزار شد؛
آموزش پیشگیری از مسمومیت ها و هشدار نسبت به مصرف دخانیات
کلاس آموزشی به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها برگزار شد.
نکته روز به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت؛
دو راهکار برای پیشگیری از مسمومیت دارویی در سالمندان و بیماران
پیشگیری از مسمومیت دارویی در سالمندان و بیماران
اهمیت مضاعف کسب رتبه اول کشوری به دلیل وسعت حوزه تحت پوشش
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شد. به گفته معاون غذا ودارو دانشگاه، ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو سالانه توسط سازمان غذا و دارو انجام می گیرد که در ارزیابی عملکرد سال 1401، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کسب 1529 امتیاز از مجموع 1600 امتیاز توانست به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان رتبه اول را کسب نماید.
بررسی 12 پرونده در سیصدونودمین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
سیصدو نودمین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برسی دوازده پرونده برگزار شد.
موفقیتی دیگر برای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی؛
کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد سال 1401
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شد.
به مناسبت روز جهانی غذا؛
آب زندگی است، آب غذاست
هر سال 16 اکتبر ( 24 مهر ) روز جهانی غذا در سرتاسر دنیا گرامی داشته می شود. هدف از این گرامیداشت، جلب توجه همگان به سوی مسائل مهم مرتبط با غذا در جهت برآوردن نیازهای تغذیهای آحاد مردم جهان است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امسال روز جهانی غذا با درنظر گرفتن موضوع مهم آب، شعار «آب زندگی است، آب غذا است» انتخاب شده است.
به مناسبت روز جهانی غذا/دکتر صادقیان امین دبیر اجرایی همایش روز جهانی غذا؛
حجم جهانی هدررفت مواد غذایی ۱.۶ میلیارد تن/ ۴۰ درصد از بار بیماریهای ناشی از غذا در کودکان زیر ۵ سال
حجم جهانی هدررفت مواد غذایی ۱.۶ میلیارد تن تخمین زده می شود که از این میزان ۳/۱ میلیارد تن بخش قابل خوراکی آن است، برآورد می شود که حدود ۱۳ درصد مواد غذایی قبل از عرضه به بازار از بین می رود و حدود ۱۷ درصد هم در سطح عرضه و مصرف هدر می رود.