در ابلاغی از سوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
مدیر جدید واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت منصوب شد
با ابلاغ «دکتر جمشید سلام زاده»، مدیر جدید واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد
با ابلاغ دکتر «جمشید سلام زاده» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، دکتر «لیلا نقدی» به عنوان مدیر جدید واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت منصوب شد.
دکتر نقدی کارشناس مسئول صدور مجوز ورود و ترخیص این معاونت بود و 11 سال سابقه فعالیت در پست های مرتبط معاونت را در کارنامه خود دارد.
متن ابلاغ وی به شرح ذیل می باشد:
سرکار خانم دکتر لیلا نقدی
سلام علیکم،
نظر به تعهد، تخصص، تجربه، و شایستگی های سرکارعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب میگردید. اطمینان دارم با استعانت از پروردگار متعال و بهره مندی شایسته از توانمندی های همکاران محترم، در پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه به شرح ذیل موفق و مؤید خواهید بود:
- - ساماندهی، تسهیل و شفاف سازی کلیه فرایندهای حوزه تحت مدیریت در راستای تکریم ارباب رجوع
- - حمایت از تولید بویژه در حوزه فراورده های دانش بنیان و فراسودمند
- - برنامه ریزی در راستای توسعه تولید منطبق بر فناوری های جدید و استانداردهای مربوطه
- - ارتقای نظام نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سالم و با کیفیت
- - هم افزایی توانمندیهای نیروهای کارشناسی مجرب و خدوم اداره تحت مدیریت بر مبنای عدالت، شایسته سالاری، مدیریت معنوی و اخلاق مداری
- - اجرای برنامه های ارتقای خدمات و نظارت ها بر پایه مکانیزاسیون و ارتقای بهره وری از منابع
- - هم افزایی با کلیه حوزه های درون و برون سازمانی مرتبط، انجمن های صنفی و علمی و گروه های دانشگاهی در راستای اجرای بهینه وظایف مربوطه
- - تمرکززدایی و بهره مندی از توانمندی های شبکه ها و مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاه
- - برنامه ریزی در راستای اهداف و برنامه تحول دانشگاه و برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو، و ارتقای جایگاه کشوری دانشگاه در حوزه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- - برنامه ریزی و ارتقاء سطح مبارزه با قاچاق فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با همکاری دستگاه ها و نهادهای درون و برون سازمانی ذیربط
- - همکاری، هماهنگی و تعامل سازنده با آزمایشگاه کنترل غذا و داروی معاونت برای پیشبرد و تسریع در انجام امور مربوطه
- - مشارکت در برنامه های ارتقای سواد سلامت و آموزش عامه در حوزه فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- - همکاری در اجرای پروژه های تحقیقاتی، برنامه های آموزشی و علمی مرتبط با فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- - پیگیری و اجرای کلیه امور ارجاعی و محوله
دکتر جمشید سلام زاده
معاون غذا و دارو
نظر