• تاریخ انتشار : 1401/12/13 - 11:06

مکاتبه با پلیس فتا برای مسدود سازی سایت غیرمجاز فروش دارو

پیرو کشف داروهای شیمی درمانی از یک شرکت خصوصی و فروش از طریق سایت غیرمجاز، توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مکاتبه با پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) جهت مسدود سازی سایت مذکور صورت گرفت.

به دنبال کسب خبری مبنی بر نگهداری مقادیر قابل‌توجهی داروی حیاتی مورد نیاز بیماران خاص و سرطانی از سوی فردی در محله قلهک تهران، بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه مأموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی سازمان اطلاعات پلیس تهران به محل مراجعه و اقلام را کشف و ضبط کرده بودند.

متهم داروهای کمیاب و حیاتی را از شبکه توزیع خارج و به قیمت‌های گزاف به فروش رسانده است. داروها از سوی این فرد در شرایط نامناسبی نگه‌داری شده و در اختیار دلالان دارو قرار گرفته بود.

پس از هماهنگی با مقام قضایی بازرسی از محل و انبار صورت گرفت که در جریان آن تعداد قابل‌توجهی داروهای کمیاب شیمی‌درمانی بیماران خاص، به‌علاوه تعداد ۳۹۲۱ داروی قاچاق و تقلبی و تاریخ مصرف‌گذشته کشف و توقیف شد.

پس از بررسی های تخصصی ارزش داروهای کشف‌شده 60 میلیارد ریال برآورد شد.

0 تعداد نظرات

نظر