• تاریخ انتشار : 1401/12/24 - 14:42

کشف بیش از 30 میلیارد ریال داروی قاچاق از منزل مسکونی

انواع داروی قاچاق به ارزش بیش از 30 میلیارد ریال توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کشف و توقیف شد.

پیرو گزارش یک شهروند مبنی بر نگهداری داروی قاچاق در منزل مسکونی و فروش در بازار ناصر خسرو  بازرسان واحد فنی و نظارت و واحد پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه نماینده پلیس اماکن به محل مراجعه و اقلام قاچاق را کشف و ضبط کردند.

کارشناسان تعداد داروها را تقریبا 500 قلم اعلام کردند که تمامی آنها از طریق شبکه غیر رسمی وارد شده بود و با استفاده از دستگاه های چاپ برچسب در منزل اقدام به جعل برچسب اصالت می نمودند. تمام داروها و لوازم جعل برچسب، جهت تعیین تکلیف به محل معاونت غذا و دارو منتقل شد.

پرونده تخلف آماده و جهت تعیین تکلیف به دادسرای جرائم پزشکی ارسال می گردد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، به کلیه هموطنان عزیز تاکید دارد که تنها مکان مجاز فروش هر گونه  دارو داروخانه بوده و هموطنان برای تهیه داروها به هیچوجه به مراکز یا افراد غیرمجاز یا وبگاه ها و سایتهای غیرمجاز اینترنتی یا بازار ناصرخسرو مراجعه ننمایند.

0 تعداد نظرات

نظر