• تاریخ انتشار : 1400/10/19 - 08:16
توسط بازرسان معاونت غذا و دارو صورت گرفت؛

کشف واکسن قاچاق از یک منزل مسکونی/ فرد متخلف دستگیر شد

پیرو دستور قضایی معاون دادستان و سرپرست دادسرای جرائم پزشکی ناحیه 26 تهران، مبنی بر نگهداری و تزریق واکسن کرونای غیر مجاز و خارج از شبکه در یک منزل مسکونی واقع در منطقه یک شهر تهران، بازرسان واحد فنی و نظارت بر امور دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به محل مراجعه و واکسن های قاچاق را کشف و ضبط کردند.

نتایج بازرسی حاکی از این بود که فرد مورد نظر به صورت غیر قانونی اقدام به وارد کردن واکسن های غیر تائیدبا برند مشهور  از یک کشور خارجی می نمود و پس از وارد کردن، هر دوز را به قیمت صد میلیون ریال به مشتریان ارائه می کرد.

لازم به ذکر است واکسن های وارد شده در شرایط دمایی غیر استاندارد نگهداری می شد.

بازرسان 12 ویال واکسن با برندهای خارجی کشف و ضبط کردند و با همکاری پلیس اماکن فرد سودجو دستگیر شد.

واکسن های کشف شده غیرمجاز توسط کارشناسان به معاونت غذا و دارو منتقل شد و پرونده تخلف جهت بررسی های بیشتر به مراجع قضایی ارسال گردید.