• تاریخ انتشار : 1398/10/02 - 13:43
در بازسی بازرسان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت؛

کشف کالای قاچاق به ارزش بیست و چهار میلیون ریال

مورخ دوم دی ماه 1398 بازدید مشترک نظارتی از واحد سطح عرضه آرایشی و بهداشتی واقع در میدان تجریش با حضور مهندس «حامد عبدی» مسئول پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مهندس «امیر خلیلی» مسئول مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا ودارو شبکه بهداشت و درمان شمیرانات انجام شد.

مورخ دوم دی ماه 1398 بازدید مشترک نظارتی از واحد سطح عرضه آرایشی وبهداشتی واقع در میدان تجریش با حضور مهندس «حامد عبدی» مسئول پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مهندس «امیر خلیلی» مسئول مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی واحد معاونت غذا ودارو شبکه بهداشت و درمان شمیراناتانجام شد.

برخلاف تذکر قبلی در دو مرحله به واحد مورد نظر، اقلام قاچاق شامل سه قلم به تعداد 37 عدد و ارزش ریالی بیست و چهار میلیون ریال کشف و ضبط شد.

به متصدی واحد بازدید شده در خصوص فروش و توزیع اقلام غذایی با برچسب اصالت معتبر و نشان سیب سلامت توضیح و آموزش لازم داده شد.