×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/07/30 - 08:28
  • بازدید : 202
  • تعداد بازدید : 197
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی 12 پرونده در سیصدونودمین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی

سیصدو نودمین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برسی دوازده پرونده برگزار شد.

سیصدو نودمین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر «جمشید سلام زاده» معاون غذا و دارو، دکتر «لیلا نقدی» مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دکتر «عطا اله شکوری» مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «تخت چین» کارشناس تخصصی مواد غذایی، آشامیدنی، دکتر «الهام خان نیری» عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، مهندس «هاشم علوی» به عنوان نماینده جامعه مسئولین فنی و دکتر «محمدمهدی پارساپور» به عنوان نماینده صنعت، بیست و نهم مهرماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

در مجموع 12 پرونده با موضوعات صدور و ثبت منبع و پروانه ساخت و سایر موضوعات مرتبط مطرح شد و پیرامون پرونده های مطروحه تبادل نظر و بررسی های لازم به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 133506
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست