مقاومت میکروبی؛ تهدیدی مهم برای سلامت عمومی
کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروهای معاونت غذا و داروی دانشگاه استفاده غیر منطقی از داروهای آنتی میکروبیال را باعث بروز مقاومت میکروبی و یکی از مهمترین تهدیدها برای سلامت عمومی عنوان کرد.
تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از دکتر سید علیرضا مرتضوی در دوران تصدی معاونت غذا و دارو دانشگاه
دکتر علیرضا زالی در پیامی از خدمات ارزنده دکتر سید علیرضا مرتضوی در دوران تصدی معاونت غذا و دارو دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.
طرح 31 پرونده در دهمین كمیته مؤسسات توليدي مواد آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو
دهمین كمیته فني و قانوني موسسات توليدي مواد آرايشي و بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور معاون غذا و دارو، دكتر «سید علیرضا مرتضوی» رئيس كميته فني و قانوني، دكتر «ندا رونده»، دبير كميته فني و قانوني، دکتر «عطاالله شکوری» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه خیرخواه»، كارشناس مواد آرايشي و بهداشتي، دكتر «حمیدرضا مقیمی»، عضو هيئت علمي دانشكده داروسازی و دكتر «عارفه کمپانی سعید»، نماينده صنعت فرآورده های آرایشی و بهداشتی تشکيل شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه؛
جلسه هم اندیشی و اطلاع رسانی رابطین مبارزه با قاچاق برگزار شد
جلسه هم اندیشی و اطلاع رسانی رابطین مبارزه باقاچاق اقلام سلامت محور شبکه های تحت پوشش درسالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور مسئول و کارشناسان حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور دانشگاه و نمایندگان شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد.
توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه؛
اقلام لاغری غیر مجاز حاوی آمفتامین کشف و ضبط شد
در بازرسی های کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از عطاری های منطقه یک شهر تهران، مکمل های لاغری غیر مجاز کشف و ضبط شد.
نکاتی مهم در خصوص پیشگیری از مسمومیت ها
به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها با شعار با افزایش آگاهی، مانع مسمومیت دارویی شویم واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توصیه هایی برای پیشگیری از بروز مسمومیت ها را به شرح ذیل منتشر می نماید:
یادداشتی از نماینده نهاد مقام معظم رهبری در معاونت غذا و دارو، حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا غفاری/ غذا و معنویت
غذا یکی از مهمترین راه های سعادت یا شقاوت هر فردی است،چرا که کسی با مال حلال بزرگ شود و گوشت و پوست او با حلال پرورش یابد به مقامات بالا و هرکس با مال حرام یا شبهه دار بزرگ شود یا به سعادت نمی رسد یا به سعادت واقعی خودش نمی رسد.
چگونه از مصرف کالای قاچاق در امان باشیم؟
توجه به برچسب اصالت کالا و تهیه کالای داخلی
واردات غیر مجاز و بی رویه اقلام خوراکی و آشامیدنی و تبلیغات رنگارنگ این محصولات باعث ترغیب بیشتر مردم به تهیه آنها شده است و آشنایی با چگونگی استعلام کالا و شناسایی کالای اصل از قاچاق سوال و دغدغه مردم بوده است. در ادامه مطلب در گفتگویی با مسئول حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ذکر روش های شناسایی خواهیم پرداخت. مهندس «حامد عبدی» جهت توجه به برچسب اصالت کالا و تا حد امکان تهیه کالای تولید داخل را به شهروندان توصیه می کند.
توسط شبکه بهداشت و درمان پیشوا برگزار شد؛
مسابقه نقاشی ویژه روز جهانی غذا
به مناسبت روز جهانی غذا مورخ۲۴ مهر۱۴۰۰ مسابقه نقاشی ویژه کودکان تا رده سنی ۱۰سال در بین فرزندان کارکنان شبکه بهداشت و درمان پیشوا برگزار و به بهترین آثار هدایایی به قید قرعه اهدا شد.
نگاهی به مهمترین نقش معاونت غذا و دارو در حوزه غذا؛
تقویت بنیه علمی، آموزش و ارتقا سطح آگاهی مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات
16 اکتبر سال 1945 میلادی به عنوان روز جهانی غذا توسط سازمان خوار و بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام شده است. نقش غذا در حفظ سلامتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. غذای سالم جهت پیشگیری از بیماریها ، حفظ سلامتی و طول عمر مطلوب جایگاه ویژه ای دارد.