چاپ ارسال به دوست |
 آموزش چهره به چهره نحوه استعلام برچسب اصالت و آشنایی با نشانگرهای تغذیه ای
کارشناسان مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در بین مردم نحوه استعلام برچسب اصالت کالا و توجه به نشانگر تغذیه ای درج شده روی کالا را آموزش دادند.
کارشناسان با توجه به اهمیت مصرف فرآورده سالم، در اماکن عمومی از قبیل خانه های سلامت تحت پوشش دانشگاه، مدارس و بازار تهران به صورت چهره به چهره به آموزش پرداختند.
علاوه بر آموزش، بروشورهای آموزشی جهت مطالعه بیشتر در بین مردم توزیع گردید و به سوالات آنها در خصوص چگونگی انتخاب فرآورده خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی سالم پاسخ داده شد.
آموزش مداوم جهت عموم مردم در دستور کار کارشناسان معاونت غذا و دارو قرار دارد.
مطالعه بروشورها:
http://fdo.sbmu.ac.ir/uploads/66_3257_1656312273358_parvaane.pdf
http://fdo.sbmu.ac.ir/uploads/66_3257_1656312309471_اصالت.pdf
http://fdo.sbmu.ac.ir/uploads/66_3257_1656312394093_قاچاق.pdf
|
١١:١٠ - دوشنبه ٢٣ خرداد ١٤٠١ / عدد : ١١٨١٢٥ / تعداد نمایش : ٥٨ |
برای این خبر نظری ثبت نشده است ...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر 
خروج
|