سه شنبه ١٨ مرداد ١٤٠١ - 
1 2
 
صفحه اصلي > اخبار معاونت 
منو اصلی
 


  چاپ        ارسال به دوست

پایش عملکرد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در وبینار برگزار شده از سوی سازمان غذا و دارو، عملکرد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1400، مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت.

دکتر «ندا رونده»، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در این خصوص گفت: کلیه اقدامات این اداره از قبیل صدور پروانه، چگونگی بررسی شکایات واصله به مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات، ثبت منبع و ترخیص از انبارها و نحوه نظارت بر شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه، ارزیابی شد.

به نقل از دکتر رونده معاونت غذا و دارو دانشگاه در تمام موضوعات گزارش کاملی از عملکرد خود در سال 1400 ارائه نمود.

در ادامه پایش عملکرد، پنجم مرداد ماه سال جاری کارشناسان سازمان غذا و دارو به صورت بر خط در بازرسی از یک واحد تولیدی فرآروده خوراکی، کارشناسان معاونت غذا و دارو را همراهی کرده و روند بازرسی را به دقت مورد ارزیابی قرار دادند.

 در ارزیابی عملکرد سال1399، اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی این معاونت رتبه  برتر را در سطح کشور کسب نموده بود.


١٢:٣٥ - پنج شنبه ٦ مرداد ١٤٠١    /    عدد : ١١٩٢٠١    /    تعداد نمایش : ٣٦


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.