پنج شنبه ٢١ آذر ١٣٩٨ - 

 
1 2
 
صفحه اصلي > اخبار معاونت 
منو اصلی
 


  چاپ        ارسال به دوست

در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی به کارشناسان آموزش داده شد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دوره آموزشی فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با حضور هفتاد نفر از کارشناسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در محل این معاونت برگزار شد.

مدرسان دوره، دکتر «حمید حقانی» و دکتر «زهرا میرخاور» در رابطه با ویژگی های مواد مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی، انواع مواد پلیمری بسته بندی مواد غذایی، بسته بندی اتمسفر اصلاح شده، بسته بندی مایکروویو پذیر، بسته بندی فعال، بسته بندی هوشمند، بسته بندی زیست تخریب پذیر و کاربرد نانو در بسته بندی توضیحاتی دادند..

این دوره اواخر آبان ماه سال 1398 دردو دوره دو روزه برگزار شد و دارای 12 ساعت امتیاز آموزشی بود.


١٠:٠٠ - يکشنبه ٣ آذر ١٣٩٨    /    عدد : ٨٥٤٦٤    /    تعداد نمایش : ١٦٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.