دوشنبه ٢٤ مرداد ١٤٠١ -

صفحه اصلي > اخبار معاونت
منو اصلی

پایش عملکرد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
در وبینار برگزار شده از سوی سازمان غذا و دارو، عملکرد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1400، مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت.
 ١٤٠١/٠٥/٠٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
بررسی 23 پرونده در هجدهمین كمیته فني و قانوني موسسات توليدي مواد آرايشي و بهداشتي
هجدهمین كمیته فني و قانوني موسسات توليدي مواد آرايشي و بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در سال 1401، بیست و هشتم تیر ماه ماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور معاون غذا و دارو، دكتر «جمشید سلام زاده» رئيس كميته فني و قانوني، دكتر «ندا رونده»، دبير كميته فني و قانوني، دکتر «عطاالله شکوری» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه خیرخواه»، كارشناس مواد آرايشي و بهداشتي، دكتر «حمیدرضا مقیمی»، عضو هيئت علمي دانشكده داروسازی و دكتر «عارفه کمپانی سعید»، نماينده صنعت فرآورده های آرایشی و بهداشتی تشکيل شد.
 ١٤٠١/٠٤/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
لزوم تسریع در شناسایی مسایل مربوط به اجرای طرح دارویاری در داروخانه‌های دانشگاه
به منظور تسریع در اجرای صحیح فرایند طرح دارویاری در داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشستی با حضور رییس دانشگاه، معاونان غذا و دارو و درمان مدیران داروخانه‌های بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه و مسئولان فناوری اطلاعات دانشگاه تشکیل شد.
 ١٤٠١/٠٤/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
روند خدمت رسانی داروخانه های تحت پوشش دانشگاه زیر ذره بین دکتر زالی
دکترعلیرضا زالی روند خدمت رسانی در داروخانه های شبانه روزی دکتر صلاحی، حقیقت فرد، ماهک و بوریایی را بررسی کرد.
 ١٤٠١/٠٤/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
کارگاه غیرمجاز تولید فرآورده های گوشتی در پاکدشت پلمپ شد
پیرو دستور دادستان قضایی شهرستان پاکدشت مبنی بر تولید، بسته بندی و توزیع فرآورده های گوشتی از قبیل کباب ترکی در محل غیر مجاز در شهرستان پاکدشت، کارشناسان واحد نظارت بر فرآرده های خوراکی و آشامیدنی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان به محل مراجعه و واحد متخلف را پلمپ کردند.
 ١٤٠١/٠٤/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
کدپستی : 1434743397
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.