در وبینار برگزار شده از سوی سازمان غذا و دارو، عملکرد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1400، مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت.
هجدهمین كمیته فني و قانوني موسسات توليدي مواد آرايشي و بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در سال 1401، بیست و هشتم تیر ماه ماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور معاون غذا و دارو، دكتر «جمشید سلام زاده» رئيس كميته فني و قانوني، دكتر «ندا رونده»، دبير كميته فني و قانوني، دکتر «عطاالله شکوری» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه خیرخواه»، كارشناس مواد آرايشي و بهداشتي، دكتر «حمیدرضا مقیمی»، عضو هيئت علمي دانشكده داروسازی و دكتر «عارفه کمپانی سعید»، نماينده صنعت فرآورده های آرایشی و بهداشتی تشکيل شد.
به منظور تسریع در اجرای صحیح فرایند طرح دارویاری در داروخانههای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشستی با حضور رییس دانشگاه، معاونان غذا و دارو و درمان مدیران داروخانههای بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه و مسئولان فناوری اطلاعات دانشگاه تشکیل شد.
پیرو دستور دادستان قضایی شهرستان پاکدشت مبنی بر تولید، بسته بندی و توزیع فرآورده های گوشتی از قبیل کباب ترکی در محل غیر مجاز در شهرستان پاکدشت، کارشناسان واحد نظارت بر فرآرده های خوراکی و آشامیدنی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان به محل مراجعه و واحد متخلف را پلمپ کردند.