پنج شنبه ٠٤ خرداد ١٣٩٦ - 

صفحه اصلي > صفحه اصلي آزمايشگاه كنترل كيفيت 
دسترسي ها
 

 

مديريت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشاميدني، آرایشی و بهداشتی

دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي

 مديريت آزمایشگاه كنترل يكي از سه مديريت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي می­باشد. در آزمايشگاه كنترل مواد غذائي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي فرآورده­هاي واحدهاي توليدي، محصولات در سطح عرضه و نمونه­هاي ارسالي از مراكز قضائي مورد آزمون قرار مي­گيرند.

این فعالیت­ها به طریقی انجام می­شود که الزامات سازمان غذا و دارو، استاندارد و نیاز مشتریان، مراجع قانونی یا سازمان­هایی که به آزمایشگاه رسمیت می­بخشند، برآورده گردد.آزمایشگاه به منظور انجام آزمون­های تعریف شده در محدوده کاربرد استاندارد ملي ايران و ضوابط سازمان غذا و دارو، دارای پرسنل فنی و مدیریتی با شرح وظایف مشخص می­باشد.

 آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آشاميدني، آرايشي و بهداشتي در قالب 10 بخش تخصصي شامل:

1. بخش پذيرش نمونه2. بخش ميكروب شناسي3. بخش شيمي مواد غذايي 4. بخش شيمي آرايشي و بهداشتي5. بخش ظروف و بسته­بندي6. بخش سم­شناسي7. بخش دستگاهي 8. بخش تضمين كيفيت 9. امور اداري و دبيرخانه 10. واحد آموزش وظيفه­ي كنترل بهداشت و سلامت مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و مواد اوليه مصرفي در كلية مراحل توليد و عرضة نمونه­هاي داخلي، وارداتي و صادراتي را برعهده دارد. اين فعاليت­ها، با بررسي­هاي ارگانولپتيكي و آزمون­هاي فيزيكي، شيميايي، ميكروبي و سم­شناسي بر اساس استانداردهاي ملي موجود و دستورالعمل­هاي اداره كل آزمايشگاه­هاي كنترل غذا و دارو و منابع بين المللي انجام مي­شود.

 تعهدات مديريت و پرسنل آزمايشگاه:

معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي صراحتاً اعلام مي­دارد كه عملكرد كاركنان اين آزمايشگاه مبرّا از هر گونه اعمال نفوذ، فشار داخلي و خارجي در خصوص نحوة انجام آزمون­ها، تهية گزارش­ها و ارائه نتايج آزمون­ها مي­باشد.معاونت غذا و داروي دانشگاه تضمين مي­نمايد كه در مسير ارتقاء كيفيت و بهبود خدمات آزمايشگاهي نسبت به تأمين نيازهاي كاركنان، دستگاه­ها، مواد، ابزار و فضاي مورد نياز در چارچوب قوانين و مقررات مرتبط، اقدام نمايد.مجموعه­ي مديريت و كاركنان آزمايشگاه خود را متعهد مي­دانند كه مسؤول حفظ و نگهداري كليه اطلاعات مربوط به نمونه­ها بوده و نتايج حاصل از آزمون­ها را محرمانه تلقي نمايند.مجموعه­ي مديريت و كاركنان آزمايشگاه خود را موظف به پيگيري و اجراي سيستم مديريت كيفيت و برآورده كردن كلية الزامات استاندارد ISO/IEC 17025  دانسته و از آن تبعيت خواهند نمود.

 مراكز مجاز به ارسال نمونه­هاي غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي

 1.       اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو

2.       اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي شبكه­هاي بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه

3.       شبكه­هاي بهداشت محيط (وابسته به معاونت بهداشتي دانشگاه)

4.       ساير سازمان­هاي دولتي اعم از دادگاه­ها، فرودگاه، نيروي انتظامي (با موافقت معاونت غذا و دارو)

 نمودارگردش نمونه و پاسخدهی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.