×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/08/29 - 09:18
  • بازدید : 566
  • تعداد بازدید : 50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جزئیات سامانه تی تک و نحوه شناسايي كالاي اصيل از غيراصيل آموزش داده شد

معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دوره آموزشی آشنايي با وظايف مسئول فني،‌ سامانه TTAC، ضوابط برچسب‌گذاري و شناسايي كالاي اصيل از غيراصيل را برگزار کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دوره آموزشی آشنايي با وظايف مسئول فني،‌ سامانه TTAC، ضوابط برچسب‌گذاري و شناسايي كالاي اصيل از غيراصيل را برگزار کرد.

مخاطبین این دوره نود نفر از  مسئولين فني شركتهاي توليدي و وارداتي غذايي و آرايشي بهداشتي بودند نکات لازم در خصوص سامانه تی تک و سایر موارد را فرا گرفتند.

این  دوره آموزشی دارای هشت ساعت امتیاز بازآموزی بود و توسط كارشناسان اداره نظارت بر مواد خوراكي و آرايشي بهداشتي معاونت تدریس شد.  

سامانه موسوم به تی تک، سامانه ای برای استعلام کالا از طریق وارد کردن کد مندرج بر روی برچسب اصالت کالا می باشد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 71034
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست