جزئیات سامانه تی تک و نحوه شناسايي كالاي اصيل از غيراصيل آموزش داده شد
معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دوره آموزشی آشنايي با وظايف مسئول فني، سامانه TTAC، ضوابط برچسبگذاري و شناسايي كالاي اصيل از غيراصيل را برگزار کرد.
معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دوره آموزشی آشنايي با وظايف مسئول فني، سامانه TTAC، ضوابط برچسبگذاري و شناسايي كالاي اصيل از غيراصيل را برگزار کرد.
مخاطبین این دوره نود نفر از مسئولين فني شركتهاي توليدي و وارداتي غذايي و آرايشي بهداشتي بودند نکات لازم در خصوص سامانه تی تک و سایر موارد را فرا گرفتند.
این دوره آموزشی دارای هشت ساعت امتیاز بازآموزی بود و توسط كارشناسان اداره نظارت بر مواد خوراكي و آرايشي بهداشتي معاونت تدریس شد.
سامانه موسوم به تی تک، سامانه ای برای استعلام کالا از طریق وارد کردن کد مندرج بر روی برچسب اصالت کالا می باشد.