ابلاغ شیوه نامه بررسی و صدور، تمدید و ابطال گواهی GMP
پیوست
|
بازنگری بسته اسناد اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
پیوست
|
ابلاغ شیوه نامه نحوه بررسی، ثبت و اعلام نتایج شکایت و اطلاع رسانی برای جمع آوری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، شیرخشک و غذای ویژه غیر مجاز و مجاز نا منطبق
پیوست
|
ابلاغ شیوه نامه نظارت بر حسن انجام عملیات امحاء ضایعات فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، شیرخشک و غذای ویژه
پیوست
|
موسسین محترم داروخانه های تحت نظارت _ ارسال نامه 62335/663 در خصوص جلوگیری از عرضه مکمل قاچاق از طریق برخی داروخانه ها و باشگا های ورزشی
پیوست
|
ابلاغ شیوه نامه اجرایی نحوه ریکال فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک
پیوست
|
ابلاغ شیوه نامه نحوه بررسی، صدور و تمدید تاییدیه محل احداث کارخانه تولیدی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک و غذای ویژه
|
اصلاح فرآیند/ 14- شفاف سازی مراحل و فرآیند تولید قراردادی
|
بخشنامه _ الزام درج قیمت مصوب کمسیون قانونی قیمت گذاری فرآورده سلامت بر روی بسته بندی
پیوست
|
بخشنامه _ لزوم صدور مجوز مصرف برای مواد اولیه و فرآورده نهایی حوزه طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی، غذای ویژه و نگهداری آن
پیوست1
پیوست2
|
بخشنامه _ ارائه مستندات مربوط به روش آزمون فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک و غذای ویژه
پیوست
|
ابلاغ شیوه نامه صدور مجوز فرآورده های سنتی زالوی طبی
پیوست
|
بخشنامه _ تاکید بر توزیع، عرضه، تجویز و مصرف زالوی طبی دارای مجوز از سازمان غذا و دارو در مراکز درمانی
|
بخشنامه _ لزوم ثبت/ به روزرسانی اطلاعات مالکیتی و مکانی تبادلات فرآورده ها در سامانه اشخاص حقیقی و حقوقی TTAC
پیوست
|
بخشنامه _ تکمیل، تصحیح و به روزرسانی اطلاعات شرکت در سامانه اشخاص حقیقی و حقوقی TTAC
پیوست
|
بخشنامه _ دریافت گواهی حلال و انجام بازرسی GMP کارخانه تولیدکننده جهت واردات ماده اولیه ژلاتین
|
بخشنامه _ مسئولیت تطابق و صحت اطلاعات، آزاد سازی و صدور مجوز مصرف فرآورده ها/ مواد اولیه
پیوست
|
بخشنامه دریافت گواهی حلال کالاهای سلامت محور از مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو
پیوست
|
آنالیز سری ساخت فرآورده های غذای ویژه mct oil |
شرایط خاص برای دریافت شیرخشک رگولار بین سن 2سال تا 10 سال |
ارائه مستندات مربوط به روش آزمون فرآورده ها |
الزام کنترل آلاینده های فلزات سنگین و مایکوتوک |
چک لیست بازرسی از شرکت های پخش و انبار فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه |
دستورالعمل ارزیابی خطر محصولات قاچاق مکشوفه |
یکسان سازی تاریخ انقضای محصول نهایی با مواد بالک |