• تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 21:58

سخنرانی معاون غذا و دارو دانشگاه در اولین همایش ملی فارماکویژیلانس و ایمنی دارویی

اولین همایش ملی فارماکویژیلانس و ایمنی دارویی به میزبانی دانشگاه زنجان از 16 اسفند ماه سال جاری با حضور متخصصان و سخنرانان ایرانی و خارجی، به صورت حضوری و مجازی، آغاز به کار کرد. در این کنگره که متخصصین بین المللی از کشورهای امریکا، کانادا، سوئد، آلمان، مصر و عراق سخنرانی داشتند، معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر «جمشید سلام زاده» در رابطه با قوانین و راهنماهای فارماکویژیلانس در ایران سخنرانی کردند، که مباحث ارائه شده مورد استقبال بالای حاضرین در وبینار مذکور قرار گرفت. اولین همایش ملی فارماکویژیلانس و ایمنی دارویی، به مدت سه روز از شانزدهم لغایت هجدهم اسفند ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه زنجان به صورت حضوری و مجازی برگزار می گردد.