×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :10
استفاده از خطرناکترین رنگ های خوراکی در برخی مواد غذایی تقلبی/ احتمال تقلب در خوراکی های «فله ای»/ مواد غذایی با بیشترین تقلبات در کشور

استفاده از خطرناکترین رنگ های خوراکی در برخی مواد غذایی تقلبی/ احتمال تقلب در خوراکی های «فله ای»/ مواد غذایی با بیشترین تقلبات در کشور

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه استفاده از رنگ خوراکی «تارترازین» ممنوع است، گفت: متاسفانه این رنگ مصنوعی در جوجه‌ کباب و برخی مواد غذایی دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

اهمیت مضاعف کسب رتبه اول کشوری به دلیل وسعت حوزه تحت پوشش

اهمیت مضاعف کسب رتبه اول کشوری به دلیل وسعت حوزه تحت پوشش

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شد. به گفته معاون غذا ودارو دانشگاه، ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو سالانه توسط سازمان غذا و دارو انجام می گیرد که در ارزیابی عملکرد سال 1401، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کسب 1529 امتیاز از مجموع 1600 امتیاز توانست به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان رتبه اول را کسب نماید.

کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد سال 1401
موفقیتی دیگر برای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی؛

کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد سال 1401

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب رتبه اول کشوری در ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شد.

آب زندگی است، آب غذاست
به مناسبت روز جهانی غذا؛

آب زندگی است، آب غذاست

هر سال 16 اکتبر ( 24 مهر ) روز جهانی غذا در سرتاسر دنیا گرامی داشته می شود. هدف از این گرامیداشت، جلب توجه همگان به سوی مسائل مهم مرتبط با غذا در جهت برآوردن نیازهای تغذیه‌ای آحاد مردم جهان است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امسال روز جهانی غذا با درنظر گرفتن موضوع مهم آب، شعار «آب زندگی است، آب غذا است» انتخاب شده است.

حجم جهانی هدررفت مواد غذایی ۱.۶ میلیارد تن/ ۴۰ درصد از بار بیماریهای ناشی از غذا در کودکان زیر ۵ سال
به مناسبت روز جهانی غذا/دکتر صادقیان امین دبیر اجرایی همایش روز جهانی غذا؛

حجم جهانی هدررفت مواد غذایی ۱.۶ میلیارد تن/ ۴۰ درصد از بار بیماریهای ناشی از غذا در کودکان زیر ۵ سال

حجم جهانی هدررفت مواد غذایی ۱.۶ میلیارد تن تخمین زده می شود که از این میزان ۳/۱ میلیارد تن بخش قابل خوراکی آن است، برآورد می شود که حدود ۱۳ درصد مواد غذایی قبل از عرضه به بازار از بین می رود و حدود ۱۷ درصد هم در سطح عرضه و مصرف هدر می رود.

بررسی 45پرونده در کمیته فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد آرایشی و بهداشتی

بررسی 45پرونده در کمیته فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد آرایشی و بهداشتی

سی و سومین کمیته فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نوزدهم مهر ماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور معاون غذا و دارو، دکتر «جمشید سلام زاده» رئیس کمیته فنی و قانونی، دکتر «لیلا نقدی»، دبیر کمیته فنی و قانونی، دکتر «عطاالله شکوری» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه خیرخواه»، کارشناس مواد آرایشی و بهداشتی، مهندس «سیده رقیه هاشمی نژاد» مسئول واحد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، دکتر «حمیدرضا مقیمی»، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی و دکتر «عارفه کمپانی سعید»، نماینده صنعت فرآورده های آرایشی و بهداشتی تشکیل شد.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست