×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :29
توجه به برچسب اصالت کالا و تهیه کالای داخلی
چگونه از مصرف کالای قاچاق در امان باشیم؟

توجه به برچسب اصالت کالا و تهیه کالای داخلی

واردات غیر مجاز و بی رویه اقلام خوراکی و آشامیدنی و تبلیغات رنگارنگ این محصولات باعث ترغیب بیشتر مردم به تهیه آنها شده است و آشنایی با چگونگی استعلام کالا و شناسایی کالای اصل از قاچاق سوال و دغدغه مردم بوده است. در ادامه مطلب در گفتگویی با مسئول حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ذکر روش های شناسایی خواهیم پرداخت. مهندس «حامد عبدی» جهت توجه به برچسب اصالت کالا و تا حد امکان تهیه کالای تولید داخل را به شهروندان توصیه می کند.

مسابقه نقاشی ویژه روز جهانی غذا
توسط شبکه بهداشت و درمان پیشوا برگزار شد؛

مسابقه نقاشی ویژه روز جهانی غذا

به مناسبت روز جهانی غذا مورخ۲۴ مهر۱۴۰۰ مسابقه نقاشی ویژه کودکان تا رده سنی ۱۰سال در بین فرزندان کارکنان شبکه بهداشت و درمان پیشوا برگزار و به بهترین آثار هدایایی به قید قرعه اهدا شد.

تقویت بنیه علمی، آموزش و ارتقا سطح آگاهی مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات
نگاهی به مهمترین نقش معاونت غذا و دارو در حوزه غذا؛

تقویت بنیه علمی، آموزش و ارتقا سطح آگاهی مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات

16 اکتبر سال 1945 میلادی به عنوان روز جهانی غذا توسط سازمان خوار و بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام شده است. نقش غذا در حفظ سلامتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. غذای سالم جهت پیشگیری از بیماریها ، حفظ سلامتی و طول عمر مطلوب جایگاه ویژه ای دارد.

جلسه هم اندیشی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد
در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات؛

جلسه هم اندیشی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد

جلسه هم اندیشی به مناسبت هفته جهانی غذا و در راستای ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با عنوان ملی «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت» و با حضور مدیر شبکه، معاون بهداشتی، مسئول واحد بهداشت خانواده، کارشناس تغذیه ستاد و مسئول فرآورده های خوراکی و آرایشی بهداشتی واحد معاونت غذا و دارو برگزار شد.

پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا

پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا

پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست