×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :78
دوره آموزشی HACCP در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

دوره آموزشی HACCP در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

دوره آموزشی HACCPدر سالن آموزش های معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور کنترل صحیح مواد غذایی و پیشگیری از بیماری های ناشی از مصرف غذای آلوده برای کارشناسان صنایع غذايي و آرايشي بهداشتي معاونت برگزار شد.

لزوم کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی
پیرو برنامه راهبردی جدید وزارت بهداشت دوره آموزشی برگزار شد؛

لزوم کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی

برنامه جدید و راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی می باشد و در این زمینه ضروری است آموزش های لازم به افراد به ویژه بانوان خانه دار داده شود.

برگزاری دوره آموزشی برای اصناف

برگزاری دوره آموزشی برای اصناف

دوره آموزشی برای اصناف تهران در زمینه قاچاق، توسط کارشناسان مرکز اطلاع رسانی ورسیدگی به شکایات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزارشد.

 دوره آموزشي آشنایی با تقلبات غذایی برگزار شد
به دلیل اهمیت سلامت مواد غذایی؛

دوره آموزشي آشنایی با تقلبات غذایی برگزار شد

به دلیل کاربرد زیاد مواد غذایی بیشتر سودجویان برای دستیابی به منافع اقتصادی برخی تقلبات را وارد تولید مواد غذایی و خوراکی می کنند در همین راستا دوره آموزشي آشنایی با تقلبات غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

آشنا کردن کارکنان فروشگاههای اینترنتی با نحوه استعلام اصالت کالا
توسط کارشناسان معاونت غذا ودارو صورت گرفت؛

آشنا کردن کارکنان فروشگاههای اینترنتی با نحوه استعلام اصالت کالا

با توجه به نیاز روزافزون جامعه به خرید اینترنتی و تنوع محصولات موجود در این فروشگاه ها ضروری است کارکنان و تامین کنندگان کالاها با معیارهای نشان دهنده اصالت کالا آشنا باشند لذا کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف به آموزش کارکنان پرداختند.

یک برند خوراکی غیر مجاز دیگرکشف شد
توسط بازرسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

یک برند خوراکی غیر مجاز دیگرکشف شد

بازرسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی «آلوچه وطن» را به دلیل جعل پروانه ساخت، کشف و گزارش تخلف را به سازمان غذا ودارو ارائه کردند.

آموزش نحوه صحیح انتخاب کالاهای سلامت محور
سرای محله حسین آباد میزبان کارشناسان؛

آموزش نحوه صحیح انتخاب کالاهای سلامت محور

كارشناسان غذا و آرايشي بهداشتي مركز اطلاع‌رساني و رسيدگي به شكايات معاونت غذا و داروي دانشگاه شهيد بهشتي جهت ارتقاء دانش عموم در زمينه انتخاب و مصرف صحيح مواد غذايي و آرايشي بهداشتي دوره آموزشی سه روزه برگزار کردند.

ساندویچ های غیر مجاز با برندهای متفرقه معدوم شد
مراقب ساندویچهای آماده مصرفی باشید؛

ساندویچ های غیر مجاز با برندهای متفرقه معدوم شد

باتوجه به بالا بودن عرضه ساندویچ بدون مجوز در سوپرمارکتها و لزوم نظارت بر سلامت و بهداشت این مواد غذایی، بازرسی مشترکی بین معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

کشف و گزارش دو برند متخلف غذایی
توسط بازرسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت:

کشف و گزارش دو برند متخلف غذایی

بازرسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی «قند آقامیر» را به دلیل جعل پروانه ساخت و آبنبات « lollipop» رابه دلیل نداشتن پروانه ساخت معتبر، کشف و گزارش تخلف را به سازمان غذا ودارو ارائه کردند.

بازرسی از پیرایشگاه های مردانه
با هدف آموزش و نظارت صورت گرفت؛

بازرسی از پیرایشگاه های مردانه

بازرسان واحد نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت آموزش نحوه کار کردن با سامانه تی تک و راه های تشخیص اجناس تقلبی و قاچاق به پیرایشگاه های مردانه منطقه شرق تهران مراجعه کردند.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست