استقبال جوانان از باشگاه های بدنسازی؛ باید ها و نباید ها
با توجه به آغاز فصل تابستان مراجعه جوانان و نوجوانان به اماکن ورزشی جهت پر کردن اوقات فراغت به صورت چشمیگیری افزایش می یابد و در این میان در سالهای گذشته از باشگاه های بدنسازی بیشتر استقبال شده است که بیشتر مراجعه کنندگان داشتن بدنی خوش فرم را دلیل اصلی عنوان می کنند اما باید در نظر داشت که برخی تبلیغات این باشگاه ها فریبکارانه است و لازم است نوجوانان در هنگام مراجعه به نکات زیادی توجه داشته باشند البته در این میان نقش بازرسی و آموزش نیز نباید نادیده گرفته شود.
در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
كميسيون قانوني خرداد ماه با بررسی 62 پرونده به کار خود پایان داد
كميسيون قانوني ماده 20، خرداد ماه 1397 در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور تمامی اعضا برگزار شد.
پاسخ به سؤالات دارویی در بوستان سهند
غرفه ای آموزشی از سوی واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه شهید بهشتی با همکاری شهرداری منطقه دو در بوستان سهند، جهت آموزش و پاسخگویی به سوالات دارویی عموم مردم برگزار شد.
توزیع بنرهای هشداردهنده در رابطه با مصرف قارچ های سمی
در پی بروز مسمومیت در اثر مصرف قارچ های سمی، توسط واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت آگاهی رسانی به عموم مردم، بنرهای هشداردهنده در میادین تره بار توزیع و نصب شد.
بازدید سرزده و کشف 12 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز
بازرسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بازدید سرزده از یک انبار نگهداری محصولات آرایشی و بهداشتی واقع در محدوده بازار بزرگ تهران تعداد 12 قلم محصول آرایشی و بهداشتی غیر مجاز کشف کردند.
اهمیت توجه به عوارض دارویی و دانش فارماکویژیلانس
اهمیت توجه به عوارض دارویی و دانش فارماکویژیلانس
کشف 23 قلم لوازم آرایشی غیر مجاز از مجتمعی تجاری در تجریش
مورخ بیست و دوم خرداد ماه 97 در بازرسی از یک مجتمع تجاری در میدان تجریش که توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سر کلانتری منطقه تجریش صورت گرفت 23 قلم لوازم آرایشی غیر مجاز کشف و ضبط شد.
در بازرسی از یک داروخانه 10 قلم داروی قاچاق کشف شد
مورخ بیست و یکم خرداد ماه سال 97 تعداد 10 قلم داروی قاچاق توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کشف شد.
تمام آبهای بسته بندی شده، آب معدنی نیستند!
آب همواره به عنوان عنصر حیاتی در زندگی مهم بوده است ولی لازم است نکاتی در رابطه با آبهای آشامیدنی و معدنی سالم و مجاز ذکر شود تا افراد جامعه در انتخاب و مصرف این مایع حیاتی حساسیت بیشتری داشته باشند زیرا ممکن است برخی از آب های حتی معدنی، سالم نبوده و حاوی سموم و میکروب های مضر برای سلامت انسان باشند. مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توضیحاتی در رابطه با انواع آبها داده و در رابطه با آبهای بسته بندی توضیح داده است و جالب است بدانید تمام آبهای بسته بندی شده آب معدنی نیستند و به اشتباه در بین مردم رایج شده است!
156 پرونده در دویست و هجدهمین کمیسیون قانونی بررسی شد
در دویست و هجدهمین كميسيون بررسي صدور پروانه هاي بهداشتي و مجوزهاي ورود مواد اوليه و فرآيند شده مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شهيد بهشتي 156 پرونده را مورد بررسی قرار گرفت.