×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/07/25 - 16:35
  • بازدید : 1910
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در نشست معرفی شرکت های برگزیده غذایی عنوان شد؛

نظارت بازرسان معاونت غذا و دارو عامل پیشرفت صنایع غذایی

مورخ بیست و چهارم مهرماه سال 97، معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت هفته غذا، با برگزاری یک نشست از بین واحدهای غذایی تحت پوشش دانشگاه واحدهای نمونه را انتخاب کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مورخ بیست و چهارم مهرماه سال 97، معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت هفته غذا، با برگزاری یک نشست از بین واحدهای غذایی تحت پوشش دانشگاه واحدهای نمونه را انتخاب کرد.

در این نشست مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو با ذکر اهمیت و جایگاه صنایع غذایی از واحدهای برگزیده تقدیر و به لزوم افزایش تعامل و رعایت استاندارد ها و قوانین تاکید کرد.

دکتر «عباس حیدر زاده» همچنین با اشاره به وضعیت اقتصادی حاضر فعالیت و اشتغالزایی شرکت های برگزیده را قابل تحسین دانست.

در ادامه نشست مسئولان شرکت های غذایی نیز به بیان مشکلات و نظریات خود پرداختند و نظارت های بازرسان معاونت و تذکرات آنها را عامل مهمی در پیشرفت صنعت غذا عنوان کردند.

در پایان نشست با اهدای یادبود و تقدیر نامه از شرکت های غذایی به دلیل رعایت استانداردهای لازم و مجهز بودن به تکنولوژی روز و همچنین درج نشانگر های تغذیه ای و کسب درجات بین المللی تقدیر به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 68969
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست