×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/10/29 - 10:02
  • بازدید : 1277
  • تعداد بازدید : 63
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
پیرو برنامه راهبردی جدید وزارت بهداشت دوره آموزشی برگزار شد؛

لزوم کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی

برنامه جدید و راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی می باشد و در این زمینه ضروری است آموزش های لازم به افراد به ویژه بانوان خانه دار داده شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برنامه جدید و راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی می باشد و در این زمینه ضروری است آموزش های لازم به افراد به ویژه بانوان خانه دار داده شود.

در همین راستا کارشناسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه آموزش های خود در سراهای محله و با حضور در مساجد محل درخصوص اهمیت مصرف ید در سبد خانوار و عدم مصرف نمکهای دریایی فاقد مجوز و سنگ نمک آموزشهای لازم را دادند.    

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 73150
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست